Αποστολίδης: «...να βελτιωνόμαστε μέρα με την μέρα...»

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Συνέντευξη στο acpaok.grμε αφορμή την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος παραχώρησε ο βοηθός προπονητή του τμήματος ποδοσφαίρου γυναικών, Γιώργος Αποστολίδης:

 

  • Για την κυριαρχία της ομάδας στο πρώτο μισό της σεζόν και το μηδέν παθητικό...

 

«Η ομάδα πράγματι έχει δείξει ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο στο πρώτο μισό της σεζόν, το οποίο είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που κάνουμε όλοι μας μέσα στο γήπεδο, παίκτριες και προπονητές και σε αυτό το δρόμο θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι ώστε να βελτιωνόμαστε μέρα με την μέρα περισσότερο.

Το μηδέν παθητικό είναι κάτι που μας ικανοποιεί ιδιαίτερα καθώς είναι αποτέλεσμα της δουλειάς και της προσπάθειας που κάνουμε όλο αυτό το διάστημα στις προπονήσεις, όμως δεν είναι αυτοσκοπός μας. Δεν είναι τόσο οι αριθμοί που μετράνε, όσο η ομάδα, η οποία πρέπει να βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι και από προπόνηση σε προπόνηση».

 

  • Τι να περιμένουμε στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος από την ομάδα...

 

«Νομίζω ότι αυτό που θα πρέπει όλοι να περιμένουν να δουν είτε είναι φίλαθλοι, παράγοντες, δημοσιογράφοι, και εμείς οι προπονητές, είναι μία ομάδα που θα συνεχίζει να παίζει σε υψηλά στάνταρ απόδοσης, μία ομάδα που θα θέλει να παίζει ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο μέσα στο γήπεδο και να δείξει ότι όσο περνάει ο χρόνος είναι ολοένα και πιο έτοιμη ώστε να διεκδικήσει με αξιώσεις μία πολύ καλή πορεία στο Women’s Champions League της νέας χρονιάς, και φυσικά την πρόκριση στην επόμενη φάση».

 

  • Για το κλίμα στα αποδυτήρια και την συνεργασία του με αθλήτριες και τους έτερους προπονητές...

 

«Θεωρώ πως το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό καθώς η ομάδα πέρα από εξαιρετικές αθλήτριες διαθέτει και εξαιρετικούς χαρακτήρες.

Η συνεργασία μου με τον coach Φιλίππου αλλά και με τον προπονητή τερματοφυλάκων, τον Νίκο Μπογδάνο είναι εξαιρετική, και είναι πραγματικά τιμή μου να συνεργάζομαι με παίκτριες πολύ υψηλού επιπέδου και με πολύ καλούς προπονητές, οι οποίοι αγαπούν αυτό που κάνουν».

 

  • Για την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου…


«Όπως όλοι μας βλέπουμε το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα αναπτύσεται μέρα με την μέρα και πιο πολύ. Προσωπικά βλέπω ότι υπάρχουν άνθρωποι που βοηθούν και στηρίζουν πάρα πολύ αυτό το εγχείρημα της προώθησης του αθλήματος, είτε μέσα από ημερίδες, είτε μέσα από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

Γίνονται βήματα προς την σωστή κατεύθυνση και εύχομαι μέσα στα επόμενα χρόνια να έχουμε ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη για το άθλημα αλλά και πολλές επιτυχίες για την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών, και των μικρότερων εθνικών κατηγοριών της».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter