ΠΑΟΚ-Παμβοχαϊκός: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παμβοχαϊκό.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Κώστας Δεληκώστας, δήλωσε:


Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Παμβοχαϊκού και στον κύριο Νεόφυτο που πραγματικά κάνουν μεγάλη πορεία γιατί πρέπει να αναλογιστούμε ότι η ομάδα έγινε την τελευταία στιγμή. Για την ομάδα μου θα πω ότι σίγουρα ήταν μία νίκη που έπρεπε να γίνει, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς.Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το μπλοκ, δουλεύουμε αρκετά σε αυτό το στοιχείο και κατά διαστήματα παίξαμε αρκετά καλά και στο side out. Η ομάδα για πρωταθλητισμό πρέπει να κάνει πολύ υψηλό ποσοστό στο side out, κάτι που δεν είχαμε μέχρι τώρα, γι’αυτό βλέπατε να παίρνουμε διαφορές και να τις καλύπτει ο αντίπαλος. Η αλλαγή του Ιλίνιχ με τον Αμπράο έγινε γι’αυτό το λόγο. Ο Αμπράο είναι κλασικός υποδοχέας και πολύ καλός επιθετικός. Στο δεύτερο γύρο πέρυσι έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα και ειδικά στη high ball. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και νομίζω ότι όλοι οι στόχοι μας είναι εφικτοί. Πλέον έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας και μας μένει η δουλειά. Είμαι σίγουρος πλέον για την ομάδα μου.”

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος : “Νομίζω ότι είναι πολύ κοντά ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ και η συνέχεια θα είναι πολύ ανταγωνιστική. Αυτό που ήθελα από το ρόστερ, η ομάδα το πέτυχε και είμαι πολύ ευχαριστημένος πλέον, κι όπως σας είπα και πριν ο Αμπράο μου δίνει πολλές λύσεις.”

Ο λόγος που δε χρησιμοποιήθηκε ο Αμπράο: “Ήρθε χθες το μεσημέρι, έκανε προπόνηση το απόγευμα και είναι έτοιμος αγωνιστικά. Έφτασε στις 3 παρά τέταρτο και στις 7 έκανε κανονικά προπόνηση αλλά σήμερα δεν ήθελα να τον χρησιμοποιήσω για λίγους πόντους”.

Για τον Φιλίποφ: “Ο Φιλίποφ ήταν άρρωστος, έκανε προπόνηση την Πέμπτη και μετά απουσίασε από τις τελευταίες τρεις προπονήσεις.Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον Τερζή μετά το ματς με τον Ολυμπιακό και συνεχίσαμε με τον Τερζή”.

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού, Νίκος Νεόφυτος, ανέφερε:

Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι εμείς είναι σαν να μην ήρθαμε ποτέ εδώ. Έχουμε μείνει πίσω και δεν αντιδράσαμε. Στεναχωριέμαι που δεν είμαστε ανταγωνιστικοί. Δεν θέλω να πω τη δικαιολογία ότι ήρθαμε εδώ χωρίς το βασικό μας κεντρικό, του οποίου ο αντικαταστάτης θα έχει έρθει στη διάρκεια της εβδομάδας. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεν κοντράραμε τον ΠΑΟΚ και παρ’όλο που είναι ένας μεγάλος αντίπαλος, έχουμε δείξει και από τον πρώτο γύρο ότι μπορούμε να σταθούμε απέναντι στον οποιοδήποτε. Ήταν ένα ματς που δεν ήταν στόχος μας, έχουμε ένα ματς το Σάββατο με τον ΟΦΗ στο οποίο ελπίζω να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο. Συνεχίζουμε τη δουλειά. Θεωρώ εξάλλου ότι ο Παμβοχaϊκός είναι μία ομάδα έκπληξη μέχρι τώρα και ελπίζω να συνεχίσει έτσι και να πετύχει το στόχο της.”

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ, Απόστολος Αρμενάκης , είπε:

“Να δώσω κι εγώ με τη σειρά μου συγχαρητήρια στην ομάδα του Παμβοχαϊκού που έχει καταφέρει να συνθέσει ένα αξιόμαχο σύνολο, έστω και την τελευταία στιγμή. Γνωρίζουμε ότι ο Παμβοχαϊκός έχει κάποιους πολύ έμπειρους αθλητές στο ρόστερ του και ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι εξαρχής, δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο. Πιστεύω ότι σερβίραμε πάρα πολύ καλά σήμερα και κάναμε αρκετά μπλόκ. Ήμασταν καλοί στην επίθεση από υποδοχή κατά διαστήματα αλλά το κλειδί είναι ότι παραμείναμε συγκεντρωμένοι καθ’όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και καταφέραμε να πετύχουμε μία νίκη σχετικά εύκολη.”

Ο ακραίος του Παμβοχαϊκού, Παναγιώτης Παπαδόπουλος ,τόνισε:

Για εμάς ήταν σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι διότι αγωνιστήκαμε χωρίς το βασικό κεντρικό μας, τον Μάκη τον Κανέλλο, στον οποίο ευχόμαστε καλή επιτυχία στην νέα του ομάδα. Ο κόουτς ήθελε να δοκιμάσει νέα πράγματα αφού είδε ότι το σκορ άνοιξε εξαρχής και φάνηκε η δυναμικότητα του ΠΑΟΚ. Ήθελε να δει όλους τους παίκτες να αγωνίζονται. Το σημερινό παιχνίδι σίγουρα δεν ήταν ένα παιχνίδι στόχος για εμάς αλλά σίγουρα θέλαμε να δείξουμε ένα πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, αυτό με τον ΟΦΗ, που είναι πολύ σημαντικό για εμάς.”

Πηγή: paokvolley.gr