«Λύγισε» στις λεπτομέρειες...

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Για την 15η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Σπόρτινγκ, γνωρίζοντας την ήττα με 70-65.

Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ παρατάχθηκε στο γήπεδο, με αρχική σύνθεση τις: Καρλάφτη, Κωτούλα, Σύρρα, Ταρπάγκου και Μάλιγκαν, καθώς ο Βασίλης Μασλαρινός δεν είχε στην διάθεση του την Λολίτα Λύμουρα, η οποία δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που την ταλαιπωρούσε, μένοντας εκτός παιχνιδιού. 

Το πρώτο δεκάλεπτο, ήταν άκρως απολαυστικό όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι. Ο Δικέφαλος μπήκε καλύτερα, καταφέρνοντας να πάρει μία διαφορά πέντε πόντων, 12-17. Ωστόσο, στα τελευταία τρία λεπτά, οι γηπεδούχες έκαναν την ανατροπή, με την πρώτη περίοδο να κλείνει στο 25-22.

Στην δεύτερη περίοδο, το παιχνίδι είχε παρόμοια εικόνα με αυτή της πρώτης. Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκοράρισμα, ήταν αμφότερες άστοχες, με τον Δικέφαλο να πηγαίνει στα αποδυτήρια υπολειπόμενος πέντε πόντους, 40-35.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ δεν πάτησε καλά στην αρχή της τρίτης περιόδου, επιτρέποντας στον Σπόρτινγκ να πάρει διψήφια διαφορά στο πρώτο τρίλεπτο, 51-39. Μετά από κείνο το σημείο, ο Δικέφαλος έβγαλε αντίδραση, ψαλιδίζοντας σταδιακά την διαφορά. Το δεκάλεπτο έκλεισε με φοβερό μπάζερ-μπίτερ της Κωτούλα, η οποία διαμόρφωσε το 59-54. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Δικέφαλος κυνηγούσε να καλύψει μια διαφορά πέντε πόντων στην μεγαλύτερη διάρκεια του. Το πλήγμα για την ομάδα του Βασίλη Μασλαρινού, ήταν οι απώλειες της Κωτούλα λόγω τραυματισμού μετά από αγκωνιά της Τζάκσον, και της Μάλιγκαν με πέντε φάουλ για τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ δεν κατάφερε να επιστρέψει, γνωρίζοντας την ήττα με 70-65.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Βασίλη Μασλαρινού, στις 9 Φεβρουαρίου κόντρα στη Νίκη Λευκάδας στο PAOK Sports Arena.

Τα δεκάλεπτα: 25-22, 40-35, 59-54, 70-65

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ(Βασίλης Μασλαρινός): Χατζηδάκη, Καρλάφτη 12(2), Κωτούλα 16(1), Σύρρα 11, Μπουτσούκη, Ταρπάγκου 9, Κουμαντσιώτη, Καρακούλα, Τζέλου, Μάλιγκαν 12, Γκατζιώλη, Κιλαζίδου 5