ΠΑΟΚ Prima Holidays-ΓΣ Περιστερίου

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Μετά την μη αναμενόμενη πορεία στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ Prima Holidays θέλει να «διασκεδάσει» τις εντυπώσεις και να πάρει την πρόκριση για το F4 Κυπέλλου Ελλάδος Υδατοσφαίρισης, το οποίο θα διεξαχθεί στην Χίο.

Πιθανή πρόκριση μόνο ευεργετικές συνέπειες θα έχει στο τμήμα, αφού εκτός από το γόητρο θα βοηθήσει και στην ανύψωση της ψυχολογίας και του ηθικού ενόψει της συνέχειας του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ένας τρίτος αλλά όχι λιγότερο ουσιαστικός λόγος είναι ότι το παιχνίδι κόντρα στον ΓΣ Περιστερίου, το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου και ώρα 14:00, θα χρησιμοποιηθεί ως ένα ακόμα δυνατό τεστ για την ενσωμάτωση των νεοαποκτηθέντων Ράντονιτς και Κολμπένοφ.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΓΣ Περιστερίου, ο αρχηγός, Νίκος Σαρησάββας, δήλωσε στο acpaok.gr:

«Αύριο δίνουμε έναν μικρό τελικό με μία από τις δυνατότερες ομάδες, αν όχι την δυνατότερη της Α2, στον δρόμο μας για το F4 του Κυπέλλου. Όπως είναι λογικό αν θέλουμε να πάρουμε μέρος σε αυτό το F4 θα πρέπει να κάνουμε το αυτονόητο στο νοκ-άουτ παιχνίδι. Σκοπός μας είναι η ομάδα να βρεθεί στην Χίο γιατί εκεί της αρμόζει να είναι. Ελπίζω να αποδώσουμε τα αναμενόμενα, γιατί η νίκη θα προσφέρει στην ομάδα και ψυχολογία στην δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020
Μπαράζ «F4», Κύπελλο Ελλάδος
Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
14:00, ΠΑΟΚ Prima Holidays-ΓΣ Περιστερίου (LIVE από την επίσημη σελίδα στο facebook Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club)