Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Ανασύνταξη! Για την 13η αγωνιστική της Α1 Υδατοσφαίρισης ανδρών ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. 

Ο Δικέφαλος θέλει να αφήσει πίσω του τα ατυχή αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και κύπελλο και να κάνει την αρχή της αντεπίθεσης του απέναντι στον Παναθηναϊκό, σε ένα κομβικό παιχνίδι για την χρονιά. 

Οι παίκτες του Πάνου Βέργου είναι πεισμωμένοι γνωρίζοντας πως πρόκειται για παιχνίδι-τελικό, το οποίο με το επιθυμητό αποτέλεσμα θα λύσει τα χέρια τους. 

Σε αυτό το κομβικό για το τμήμα παιχνίδι δεν θα μπορούσε να λείπει η ευχή της «μάνας» του Συλλόγου, η οποία εύχεται στους παίκτες με το ασπρόμαυρο σκουφάκι να γυρίσουν με το διπλό από την πρωτεύουσα. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Χρήστος Παυλίδης δήλωσε στο acpaok.gr:

«Το αυριανό παιχνίδι είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς καθώς θέλουμε πάση θυσία τη νίκη για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους. Πρέπει να μπούμε προσηλωμένοι στον αγώνα από το πρώτο λεπτό καθώς και να περιορίσουμε τα νεκρά διαστήματα που έχουμε στο παιχνίδι μας αποφεύγοντας τα αβίαστα λάθη. Οφείλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να αποδείξουμε στο νερό την δουλειά που κάνουμε καθημερινά στην προπόνηση».

 

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020
13η αγωνιστική, Α1
Κολυμβητήριο Γουδή
18:30, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ Prima Holidays (LIVE από την επίσημη σελίδα στο facebook Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club)