«Αγκάθι» το τέταρτο οκτάλεπτο...

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Για την 13η αγωνιστική της Α1 Υδατοσφαίρισης ανδρών, ο ΠΑΟΚ Prima Holidays ταξίδεψε στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο Γουδή, γνωρίζοντας την ήττα με 12-11.

Στο πρώτο οκτάλεπτο, αν και ο Δικέφαλος βρέθηκε πίσω με δύο γκολ σε δύο περιπτώσεις, πρώτα με 2-0 και έπειτα με 3-1, κατάφερε να κλείσει ισόπαλος το οκτάλεπτο χάρη στα γκολ των Κολμπένοφ και Νίκου Προσινικλή, 3-3. 

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι δύο ομάδες σκόραραν από ένα τέρμα στα πρώτα λεπτά, 4-4. Στη συνέχεια, ο Δικέφαλος πήρε το πρώτο δικό του προβάδισμα με γκολ του Παπάκου, 4-5, ωστόσο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν γρήγορα σε 5-5. Στο τελευταίο τρίλεπτο, οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα τέρμα, 6-6, ωστόσο τον επίλογο του ημιχρόνου έγραψε ο Καλαϊτζής, βάζοντας μπροστά τον ΠΑΟΚ Prima Holidays με 6-7. 

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Πάνου Βέργου πήραν για πρώτη φορά στο παιχνίδι προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στο τέρμα του Παπάκου, 6-8. Στα τελευταία λεπτά, μπορεί ο Παναθηναϊκός να μείωσε στο γκολ, 8-9, ωστόσο ένα τέρμα του Σαρησάββα έξι δευτερόλεπτα πριν την λήξη έδωσε και πάλι το προβάδισμα των δύο τερμάτων, 8-10, με αυτό να είναι και το σκορ στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου.

Στο τέταρτο και καθοριστικό οκτάλεπτο, με τέσσερα σερί τέρματα των γηπεδούχων ο Δικέφαλος έμεινε πίσω στο σκορ, 12-10. Ο Δικέφαλος μείωσε 36 δευτερόλεπτα πριν την λήξη σε 12-11, ωστόσο δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω γνωρίζοντας την ήττα με 12-11.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον ΠΑΟΚ Prima Holidays, η εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Χίο στις 15 Φεβρουαρίου για την 14η αγωνιστική της Α1.

Οκτάλεπτα: 3-3, 3-4, 2-3, 4-1

ΠΑΟΚ Prima Holidays (Πάνος Βέργος): Γρηγοριάδης, Σαρησάβας 2, Κολμπένοφ 1, Προσινικλής Ν. 1, Νικολαΐδης, Κεχαλάρης 1, Καλαϊτζής 1, Παυλίδης, Παπάκος 3, Προσινικλής Π., Ράντονιτς 2, Μουρατίδης, Σαλαμανης, Βοζίκης