Το προφίλ της Νέας Ιωνίας

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Όσα θα πρέπει να ξέρετε για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ Mateco, Νέα Ιωνία, πριν την σέντρα του μεγάλου 34ου τελικού χάντμπολ γυναικών στο Φιλίππειο Γυμναστήριο Βέροιας, μέσω του acpaok.gr.

Η ομάδα της Νέας Ιωνίας μετά το τέλος της περσινής χρονιάς και ύστερ από μεγάλη σκέψη το καλοκαίρι, θέλησε να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα έχει ως στόχο την ανάδειξη των καλύτερων μικρών σε ηλικία αθλητριών.

Με τον Μενέλαο Δανήλο στο... τιμόνι της ομάδας, ο οποίος αντικατέστησε τον Σάσα Ζιβούλοβιτς, η ομάδα της Αττικής έχει ως στόχο την επαναφορά του συλλόγου στις επιτυχίες. 

Ύστερα από 10 αγωνιστικές στην Α1 Χάντμπολ γυναικών, η ομάδα της πρωτεύουσας βρίσκεται στην 2η θέση με 8 νίκες και 2 ισοπαλίες, έχοντας 16 βαθμούς. 

Στον 34ο κυπέλλου έφτασε νικώντας στην προημιτελική φάση την ομάδα του Καματερού με 22-42, και την ομάδα της Βέροιας 2017 στον νοκ-άουτ ημιτελικό με 22-23. 

Βασική επιθετική πηγή κινδύνου είναι η Κατερίνα Μανιά, η οποία μετρά 43 τέρματα σε 8 αγώνες, ενώ ακολουθούν η Νικολίνα Κεπεσίδου με 39 τέρματα σε 8 αγώνες και Δέσποινα Φράγκου με 39 τέρματα σε 8 αγώνες επίσης. 

Φυσικά, αρχηγός της ομάδας είναι η Διεθνής τερματοφύλακας με το εθνόσημο της χώρας μας, Μάγδα Κεπεσίδου, η οποία αν και αντιμετώπισε σοβαρό θέμα τραυματισμού στην αρχή της χρονιάς, επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Νέας Ιωνίας. 

Όσον αφορά την μεταγραφική ενίσχυση της χειμερινής περιόδου, η Παναγιώτα Αργυροπούλου έκανε το δρομολόγιο Πανόραμα-Νέα Ιωνία, καθώς έγινε ανάκληση του δανεισμού της και θα δώσει κανονικά το παρών στον μεγάλο τελικό. 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter