«Έχω πίστη στην ομάδα...»

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Μετά την πολύ σημαντική νίκη του ΠΑΟΚ MORRIS απέναντι στον Υδραϊκό, ο προπονητής της ομάδας, Πάνος Βέργος, μίλησε για το παιχνίδι, για τον νεοαποκτηθέντα Νίκολα Τομάσεβιτς και για την προσπάθεια της ομάδας.

Για την νίκη επί του Υδραϊκού αλλά και για την συνέχεια...
«Ο στόχος της ομάδας είναι να παίρνουμε το καλύτερο δυνατό από κάθε παιχνίδι. Πιστεύω στην ομάδα και στους παίχτες και θα συνεχίσουμε ώστε να γίνουμε καλύτεροι στην συνέχεια.»

Για το πόσο σημαντική είναι η απόκτηση του φουνταριστού... 
«Αλλάξαμε τον έναν ξένο μας και πήραμε τον Νίκολα, ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός φουνταριστός. Στο παιχνίδι με τον Υδραϊκό πήραμε ακριβώς αυτό που θέλαμε από τον παίκτη, καθώς δημιούργησε πράγματα και καταστάσεις στην αντίπαλη άμυνα. Σημαντικό στοιχείο του αγώνα θεωρώ πως ήταν οι λογικές αντιδράσεις μας, όταν είχαμε παίκτη παραπάνω και παίκτη λιγότερο. Πολύ σημαντική η νίκη και συνεχίζουμε.»

Ένα σχόλιο για τον Νίκολα Τομάσεβιτς...
«Είναι ένας παίκτης ο οποίος έχει σημαντική εμπειρία από μεγάλους ευρωπαϊκούς αγώνες, αλλά και παραστάσεις στο πρωτάθλημα της Σερβίας. Τώρα με την διακοπή του δίνεται η ευκαιρία να έρθει στο ποσοστό φυσικής κατάστασης που πρέπει, ούτως ώστε με την επανέναρξη να είναι ακόμα πιο έτοιμος.»