Κύπελλο Γυναικών: Στόχος η πρόκριση

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Κόντρα στην ομάδα του Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil, ο δικέφαλος θα διεκδικήσει την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος 2019-20.

Η ομάδα του Μιχάλ Μάσεκ, παρά την ήττα στην προηγούμενη αγωνιστική, καλείται να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων και να παρουσιάσει ένα συγκεντρωμένο σύνολο, στην αναμέτρηση της φάσης των 16 του θεσμού.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι, η αθλήτρια του ΠΑΟΚ, Ντάρια Έρτσεν, δήλωσε:

“Είμαστε λίγο απογοητευμένοι γιατί γνωρίζουμε ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε τουλάχιστον 1 πόντο στο προηγούμενο παιχνίδι, επειδή δουλέψαμε σκληρά, αλλά στο τέλος κάναμε πάρα πολλά λάθη τα οποία μας στέρησαν τη νίκη. Συνεχίζουμε με το παιχνίδι του κυπέλλου όπου θα πάμε για να παίξουμε το καλύτερο που μπορούμε. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα ώστε να έρθει το αποτέλεσμα που θέλουμε. Η νίκη είναι μονόδρομος, διότι στο κύπελλο δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία, όπως συμβαίνει στο πρωτάθλημα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς της ομάδας για την υποστήριξη που μας δείχνουν σε κάθε παιχνίδι. Το εκτιμούμε πραγματικά!”.

Διαιτητές: Νικολόπουλος, Ράντσιου, Παρατηρητής: Τσιμπινός

Επόπτες: Σταθοπούλου, Σπίγγου, Γραμματεία: Νυδριώτη

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020 στις 18:30, στο κλειστό γυμναστήριο Μαρκόπουλου.

Πηγή: paokvolley.gr