ΠΑΟΚ-ΟΦΗ στην 13η αγωνιστική

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

ΠΑΟΚ και ΟΦΗ θα βρεθούν αντιμέτωποι στην 13η αγωνιστική της Volley League Ανδρών 2019-20.

Οι Θεσσαλονικείς ταξιδεύουν στο Ηράκλειο όπου θα προσπαθήσουν να πάρουν το τρίποντο, κόντρα στους Κρητικούς, που προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα στο τάι μπρέικ από τον Παμβοχαϊκό και βρίσκονται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 11 πόντους (3 νίκες-9 ήττες).

Στον πάγκο των γηπεδούχων θα βρίσκεται ο Ανέστης Γιαννακόπουλος, καθώς ο Δημήτρης Ζλατιλίδης, έπειτα από 8 χρόνια σαν αθλητής και προπονητής στον ΟΦΗ, υπέβαλλε την παραίτησή του.

Πρόκειται για τη δεύτερη αναμέτρηση των δυο ομάδων στη Volley League. Στο πρώτο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ επικράτησε στο PAOK Sports Arena με 3-0 (25-15, 25-20, 25-22).

Για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, ο λίμπερο της ομάδας, Γιώργος Στεφάνου, ανέφερε:

“Η ομάδα μας εκμεταλλεύεται κάθε μέρα που περνά, δουλεύοντας σκληρά, προκειμένου να παρουσιάζεται σε κάθε αγωνιστική ακόμα καλύτερη. Αυτό ακριβώς θέλουμε να κάνουμε και το Σάββατο απέναντι στην ομάδα του Ο.Φ.Η. και να συνεχίσουμε τις θετικές εμφανίσεις..

Διαιτητές: Ονόπας, Νικολόπουλος, Παρατηρητής: Ράπτης
Επόπτες: Κόκκας, Κανδηλιεράκης, Γραμματεία: Κουνδουράκη-Σπαντιδάκη

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 στις 16:30 στο  Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο και θα μεταδοθεί ζωντανά σε Live Streaming από το κανάλι της Volley League. 

Πηγή: paokvolley.gr