Bianco Monte Δράμα-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις που συνοδεύονται με νίκες θέλει το τμήμα χάντμπολ ανδρών, το οποίο ταξιδεύει στην Δράμα για να αντιμετωπίσει την Bianco Monte για την 16η αγωνιστική της Handball Premier.

Οι «μάγκες με τα ασπρόμαυρα» μετά τις συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Ιωνικό και Δούκα άνοιξαν την «ψαλίδα» της διαφοράς όσον αφορά τους διώκτες τους, και πλέον κυνηγούν με αξιώσεις την τριάδα. 

Στο γεμάτο απουσιολόγιο του Αλέξη Παπαβασίλη υπήρξε μία προσθαφαίρεση, καθώς ο Γιώργος Παπαβασίλης μοιάζει να μην έχει ξεπεράσει την τενοντίτιδα στον αχίλλειο και θα μείνει εκτός μαζί με τους Ιωαννίδη, Κεσίδη, Πετρίδη και Τσεσμετζίδη, ενώ από την άλλη πλευρά ο Γιώργος Ελευθεριάδης προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς και θα δώσει κανονικά το παρών.

Για την αναμέτρηση κόντρα στην Bianco Monte Δράμας, ο Γιώργος Ελευθεριάδης δήλωσε στο acpaok.gr:

«Πηγαίνουμε σε μία δύσκολη έδρα με στόχο να πάρουμε τους δύο πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι και μένει όλη η δουλειά της εβδομάδας να βγει στο γήπεδο. Θα είναι ένας δυνατός αγώνας, αλλά πιστεύω αν παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, θα γυρίσουμε στην Θεσσαλονίκη με τη νίκη».


Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020
16η αγωνιστική, Handball Premier
ΑΠΚ Κραχτίδης
18:00, Δράμα Bianco Monte - ΠΑΟΚ (LIVE από την επίσημη σελίδα στο facebook Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club)