Ο ΠΑΟΚ στο τουρνουά Χειροσφαίρισης Δημοτικών σχολείων Ανατολικής Θεσσαλονίκης!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Την Τρίτη και Τετάρτη (11 και 12 ) πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία το δεύτερο τουρνουά Χειροσφαίρισης Δημοτικών σχολείων Ανατολικής Θεσσαλονίκης στο γήπεδο της ΜΕΝΤ.

Στην αναπτυξιακή δράση πήραν μέρος Δημοτικά Σχολεία της Ανατολικής Θεσσαλονίκης με ομάδες αγοριών και κοριτσιών. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το άθλημα του χάντμπολ και φυσικά να εφαρμόσουν την τακτική που έμαθαν κατά τη διδασκαλία του μαθήματος Φυσικής Αγωγής.

Η εκδήλωση οργανώθηκε από τη Φυσική Αγωγή και το Σχολικό Αθλητισμό της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης σε συνδυασμό με την ΕΣΧΘ και τον Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Η Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Θεσσαλονίκης και η Ακαδημία Handball του Α.Σ. ΠΑΟΚ υπήρξαν ενεργοί συνδιοργανωτές και αρωγοί της προσπάθειας με αποτέλεσμα την απρόσκοπτη ολοκλήρωση του αγωνιστικού.

Το παρών από την χαντμπολική οικογένεια του ΠΑΟΚ, έδωσαν οι αθλητές, Απόστολος Παλάσκας, Γιώργος Παπαβασίλης, Χάρης Μπαλτατζής, οι «Κυπελλούχες», Φωτεινή Νούσια και Ναυσικά Ματαρώνα, η προπονήτρια, Εύη Μπουντούλα, και ο υπεύθυνος των ακαδημιών χάντμπολ, Αναστάσιος Παπαγιώτας.

Τον γενικό συντονισμό είχε η Υπεύθυνη Φυσικής Αγωγής Ανατολικής Θεσσαλονίκης, κ.α Κώμη Κονακλή σε συνεργασία με τον Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ11 κο. Βασίλειο Σίσκο.

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter