Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο ΠΑΟΚ Prima Holidays!

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Ο ΠΑΟΚ Prima Holidays υποδέχεται τον Ν.Ο. Χίου το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 14:00 στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α1 Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης Ανδρών.
 
Ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε με επιτυχία την προετοιμασία του,  με όλους τους αθλητές να βρίσκονται στη διάθεση του νέου προπονητή της ομάδας Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του τμήματος.
 
Η νίκη είναι μονόδρομος για τους "ασπρόμαυρους", οι οποίοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρουν το "ροζ" φύλλο αγώνα.
 
Σε αυτή την προσπάθεια, η ομάδα χρειάζεται δίπλα της τον Λαό της, προκειμένου να της δώσει ώθηση με τον τρόπο που μόνο αυτός ξέρει...
 
Για την αναμέτρηση, ο παίκτης του τμήματος Γιάννης Παπάκος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:
 
"Από αύριο ξεκινάει μια σειρά αγώνων που είναι τελικοί για εμάς! Η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μας είναι άκρως απογοητευτική και δεν αντιπροσωπεύει σε καμία περίπτωση την δυναμική μας. Στο αυριανό παιχνίδι ο μόνος στόχος είναι η νίκη και τίποτα άλλο. Καλούμε όλον τον κόσμο του ΠΑΟΚ αύριο στις 2  να γίνει ο όγδοος παίκτης μας, ώστε να πάρουμε την νίκη και να γυρίσουμε σελίδα στη μέχρι τώρα πορεία μας".
 
Για όσους δεν μπορέσουν να δώσουν το παρών στο Ποσειδώνιο, η αναμέτρηση μεταδίδεται τηλεοπτικά από το κανάλι ΕΡΤSports.

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020
14η αγωνιστική, Α1
Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
14:00, ΠΑΟΚ Prima Holidays - Ν.Ο. Χίου (ΕΡΤSports HD)