Νίκη-ανάσα για τον Δικέφαλο...

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Στο ντεμπούτο του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου στον πάγκο των "ασπρόμαυρων", ο ΠΑΟΚ Prima Holidays επικράτησε του ΝΟ Χίου με 11-9 τελικό σκορ.

Ο Δικέφαλος μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και με δυο εύστοχα σουτ των Καλαϊτζή και Σαρησάββα προηγήθηκε με 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1, ωστόσο ο Παπάκος έδωσε και πάλι το προβάδισμα των δυο γκολ στους "ασπρόμαυρους" 3-1. Οι φιλοξενούμενοι έφεραν και πάλι στο γκολ, 3-2, με τον Γιάννη Κεχαλάρη να απαντάει άμεσα... Η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με 4-2 επιμέρους σκορ, με την δεύτερη να μην έχει την ίδια εικόνα, καθώς οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν κατάφεραν να βρουν... εστία. Η καλή αμυντική λειτουργία, όμως, τους επέτρεψε να διατηρήσουν το προβάδισμα, 4-3, μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι "ασπρόμαυροι", μπήκαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι, και με δυο εύστοχα σουτ, άνοιξαν την ψαλίδα της διαφοράς στο +3, 6-3. Το ίδιο μοτίβο ακολούθησαν, όμως, και οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι ισοφάρισαν σε 6-6. Λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της περιόδου, ο Πόλυς Προσινικλής με ωραίο σουτ από την περιφέρεια έγραψε το 7-6 για τον ΠΑΟΚ, κλείνοντας έτσι το τρίτο οκτάλεπτο. Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο Ράντονιτς, με δυο εύστοχα σουτ, έδωσε και πάλι το προβάδισμα των τριών γκολ, 9-6. Στο γκολ των φιλοξενουμένων, 9-7, απάντησε ο Γιάννης Κεχαλάρης, γράφοντας το 10-7. Η διαφορά ήρθε και πάλι στα δυο γκολ, 10-8, με τον Κεχαλάρη να ευστοχεί και πάλι, 11-8. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 11-9, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση.

Στο διά ταύτα, η ομάδα εμφάνισε εξαιρετική αγωνιστική συμπεριφορά στον παίκτη λιγότερο, καλή αμυντική λειτουργία, ενώ στην επίθεση βρήκε τις λύσεις που χρειαζόταν για να σκοράρει.

Όλοι οι αθλητές διακρίθηκαν για την εμφάνισή τους, με τον τερματοφύλακα Ιάσονα Γρηγοριάδη να βρίσκεται σε εξαιρετική μέρα.

Η νίκη απέναντι στο ΝΟ Χίου δίνει μία βαθμολογική ανάσα στον ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν πρέπει να εφησυχάσει, καθώς η συνέχεια είναι ιδιαίτερα απαιτητική προς... αποφυγή των play-out. 

Η ομάδα ευχαριστεί τον κόσμο, ο οποίος βρέθηκε στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο και της έδωσε την κατάλληλη ώθηση για να πάρει την πολυπόθητη νίκη...

Στην επόμενη αγωνιστική, ο Δικέφαλος ταξιδεύει στα Χανιά, όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Ν.Ο. Χανίων στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ Prima Holidays - Ν.Ο. Χίου: 11-9

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 4-2, 0-1, 3-3, 4-3

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Γρηγοριάδης, Σαρησάββας 1, Κολμπένοφ, Προσινικλής Ν. 1, Νικολαΐδης, Κεχαλάρης 3, Καλαϊτζής 1, Παυλίδης, Παπάκος 1, Προσινικλής Π. 1, Ράντονιτς 3, Μουρατίδης, Σαλαμάνης, Βοζίκης, Παπαδόπουλος