«Πάτησε» και την εθνική Σκοπίων

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Με το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής να μην έχει προγραμματισμένα παιχνίδια αυτό το σαββατοκύριακο, ο ΠΑΟΚ Morris επέλεξε να αντιμετωπίσει την εθνική ομάδα των Σκοπίων, ταξιδεύοντας στην Δοϊράνη.

 

Ο Δικέφαλος κυριάρχησε στην αναμέτρηση, κάνοντας μία πολύ καλή εμφάνιση. Ο Σπύρος Φιλίππου έλαβε θετικά μηνύματα απ’όλες τις παίκτριες του, οι οποίες ήταν πειθαρχημένες και συγκεντρωμένες σε όλο το 90λεπτο.

 

Στο πρώτο ημίχρονο οι «ασπρόμαυρες» άνοιξαν το σκορ με την Πούλιου και διπλασίασαν τα τερματά τους με την Betancourt. Στην επανάληψη, ήρθε η σειρά της Βαρδαλή να σκοράρει ενώ η Ζώτου που πέρασε ως αλλαγή σκόραρε δύο φορές δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη του Δικεφάλου.

 

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ότι ο Σπύρος Φιλίππου χρησιμοποίησε εννιά παίκτριες, οι οποίες προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του Δικεφάλου, το ανεπίσημο ντεμπούτο της Κοντοστάνου με τα «ασπρόμαυρα», αλλά και η τρομερή εμφάνιση της 16χρονης Ζώτου, η οποία ανέβηκε φέτος από την Β’ ομάδα και σκόραρε δύο φορές.

 

Ο ΠΑΟΚ Morris, στρέφει πλέον την προσοχή του στον εκτός έδρας αγώνα, στην Λάρισα απέναντι στην τοπική ΑΕΛ 64.

 

Ημίχρονο: 0-2

 

Τελικό: 0-5

 

Σκόρερς: Πούλιου, Betancourt, Βαρδαλή, Ζώτου 2

 

ΠΑΟΚ (Φιλίππου): Χατζηχαριστού (46’ Παπακωνσταντίνου), Χατζηγιαννίδου (80’ Κωνσταντινίδου), Smiljkovic, Δημητρίου (75’ Ζώτου), Μήτκου, Στράντζαλη, Γκάτσου, Κακαμπούκη, Βαρδαλή (78’ Κοντοστάνου), Betancourt (60’ Δοϊρανλή), Πούλιου (55’ Πατερνά)