ΟΦΗ-ΠΑΟΚ: Συνέντευξη τύπου

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, κ. Κώστας Δεληκώστας, ο λίμπερο της ομάδας, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ο ακραίος του Ο.Φ.Η. Μιχάλης Σαρικεΐσογλου και ο Ανέστης Γιαννακόπουλος, που έκανε ντεμπούτο ως πρώτος προπονητής των Κρητικών, μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης ΟΦΗ-ΠΑΟΚ.

Κώστας Δεληκώστας

“Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για την εμφάνιση του. Στα δυο πρώτα σετ ήταν συνέχεια πάνω, αλλά στο τέλος εμείς κερδίσαμε τα σετ. Ήταν εντελώς διαφορετική ομάδα. Ήταν πιο ορθόδοξο το σχήμα με τον Λουκούμι διαγώνιο και Σαρικείσογλου και τον Ρουμελιωτάκη να δένουν καλύτερα στην υποδοχή και ο Κομητούδης θεωρώ ότι είναι καλύτερος πασαδόρος απο τον Ουκρανό. Έπαιξε πάρα πολύ καλά, μας δυσκόλεψε πολύ είναι από τους νέους πασαδόρους ο καλύτερος στην Ελλάδα. Δυσκολευτήκαμε πολύ. Στα τελειώματα των σετ με κάποια λάθη του ΟΦΗ και κάποιες ενέργειες δικές μας, κερδίσαμε. Ήταν όλα τα σετ στον πόντο. Ο ΟΦΗ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα με την ομάδα αυτή που έχει. Θα παραμείνει σίγουρα στην κατηγορία. Χρειάζονται ομάδες από την επαρχία και ειδικά από την Κρήτη, να μείνει στην Α1. Ίσως γίνανε κάποια λάθη που δεν είναι δικό μου θέμα. Ο ΟΦΗ πρέπει να κάνει την προσπάθεια για να παραμείνει στην Α1, γιατί το αξίζει και του χρόνου να κάνει ένα καλύτερο προγραμματισμό. Είχαμε δύσκολο ταξίδι, έχουμε ντέρμπι με τη Σύρο, θεωρώ ότι από εβδομάδα σε εβδομάδα θα ανεβαίνουμε”.

Ανέστης Γιαννακόπουλος

“Κατά τη γνώμη μου έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Τις στιγμές που έπρεπε έδειξε την αξία του. Του εύχομαι καλή συνέχεια και να πετύχει τους στόχους του. Εμείς συνεχίζουμε ένα αγώνα. Οι παίκτες έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Σε μερικά σημεία μας έλειψε η αυτοσυγκέντρωση. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο. Έχουμε καλούς παίκτες με δυνατότητες και θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος για ότι καλύτερο”.

Δημήτρης Κωσταντινίδης

“Θέλω και εγώ να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του ΟΦΗ. Μας πίεσε πολύ στα δυο πρώτα σετ. Στο τέλος των σετ, καταφέραμε να πάρουμε τα σετ. Εμείς θέλουμε να πάρουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας και να πάμε στα πλέι-οφ με την καλύτερη δυνατή θέση”.

Mιχάλης Σαρικείσογλου

“Αυτό που κρατάμε είναι η ελπιδοφόρα εμφάνιση. Στα δυο πρώτα σετ πήγαμε πάνω, αλλά μετά το 20 ο ΠΑΟΚ ήταν πιο συγκεντρωμένος. Το 3-0 δεν δείχνει την πραγματική εικόνα. Ο στόχος είναι η παραμονή. Ελπίζω να κρατήσουμε την ομάδα στην Α1”.

Πηγή: paokvolley.gr