Το acpaok.gr στην αίθουσα της δίκης!

paok
Κατηγορία: Α.Σ. ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης και της "πλεκτάνης" που στήνεται εναντίον του Σωματείου και του ποδοσφαιρικού τμήματος, κάλυψε δημοσιογραφικά την υπόθεση, παριστάμενος μέσω του επίσημου οργάνου του acpaok.gr και της φυσικής παρουσίας της Υπευθύνου Γραφείου Τύπου του Συλλόγου κ. Κωνσταντίνας Μπεκιάρη στην εκδίκαση που έλαβε χώρα στα γραφεία της Super League.
 
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αιτήθηκε αναβολή της εκδίκασης, προκειμένου να έχει χρόνο να παραλάβει και να εξετάσει τα έγγραφα από την ΕΕΑ ενόψει της προσφυγής στα Διοικητικά Δικαστήρια. Επιπλέον, οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αιτήθηκαν αναβολή λόγω της απουσίας του μέλους του νομικού τιμ του ΠΑΟΚ και πανεπιστημιακού καθηγητή στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης κ. Κατσά. 
 
Την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν οι νομικοί Αχιλλέας Μαυρομάτης, Λάμπρος Μπίρδας και Τάκης Μπαλτάκος.
 
Η δικαστής δέχθηκε το αίτημα αναβολής της εκδίκασης από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με νέα ημερομηνία να ορίζεται η Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020. 
 
Σε κάθε περίπτωση, ο Α.Σ. ΠΑΟΚ παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις, όντας έτοιμος να υπερασπιστεί τα δίκαια του Σωματείου, μη ανεχόμενος ουδεμία παράκλιση από το νόμο, ούτε ως προς το τυπικό ούτε πολύ περισσότερο ως προς την ουσία της υπόθεσης.
Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ