Παρουσιάστηκαν Ουσίκοφ και Κουμεντάκης!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών
Στην συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο PAOK Sports Arena το απόγευμα της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου η διοίκηση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ παρουσίασε τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, τον Νικολάι Ουσίκοφ και τον Ραφαήλ Κουμεντάκη.

Πρώτος πήρε τον λόγο ο πρόεδρος του τμήματος, Αντώνης Τσαλόπουλος, ο οποίος δήλωσε:

«Αρχικά,θέλω να πω ό,τι η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου της Γερμανικής ομάδας δεν θα πραγματοποιηθεί καθώς λόγω της ομίχλης καθυστέρησε η άφιξή τους και αναβάλλεται. Με την σειρά μου σας παρουσιάζω τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα.Η πρώτη μεταγραφή έγινε κλείνοντας τον Ρφαήλ Κουμεντάκη και στην συνέχεια στραφήκαμε για τον διαγώνιο με τον Νικολάι Ουσίκοφ να είναι ο επικρατέστερος για να καλύψει το κενό του Χάρι Γκόμεζ. Και οι δύο παίκτες πιστεύουμε ό,τι θα μας βοηθήσουν στα παιχνίδια που έρχονται με πρώτο και καλύτερο τον αυριανό αγώνα με την Φριντριχσχάφεν».
 

Στην συνέχεια, ο Νικολάι Ουσίκοφ τόνισε:
 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα και ελπίζω στον επόμενο αγώνα να δείξουμε τι μπορούμε να καταφέρουμε.Θεωρώ πως το σύνολο αυτή την στιγμή είναι το καλύτερο στην Ελλάδα και οι πρώτες εικόνες απο την Θεσσαλονίκη μόνο θετικές μπορώ να πω ό,τι είναι.».

Για το αν θα κάνει το ντεμπούτο του στο αυριανό παιχνίδι: 

«Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ, καθώς είμαι σε πλήρη ρυθμό και ευελπιστώ να το κάνω αύριο.»
 

Ενώ, ο Ραφαήλ Κουμεντάκης δήλωσε:
 

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και αγωνίζομαι για την ομάδα του ΠΑΟΚ.Είμαι πεπεισμένος ό,τι θα τα πάμε πολύ καλά την φετινή σεζόν.»

Για την απόφαση του να έρθει στο ΠΑΟΚ και να αφήσει την Ευρώπη:

 «Την ομάδα του ΠΑΟΚ την γνωρίζουν όλοι στον Ευρωπαϊκό χώρο και δεν δυσκολεύτηκα για να έρθω.Το κλίμα που υπάρχει εδώ είναι πολύ καλό και και αυτό πιστεύω πως είναι και το πιο σημαντικό.Καθημερινά ο ΠΑΟΚ θα γίνεται όλο και καλύτερος.».

Ένα σχόλιο για τον κόσμο της ομάδας:

 «Ο κόσμος μας ενθαρρύνει πολύ.Όσοι περισσότεροι έρχονται στο γήπεδο και μας στηρίζουν τόσο καλύτερο είναι και για εμάς και ελπίζω να συνεχίσουν να το κάνουν».