Ο ΠΑΟΚ διοργανώνει το Φεστιβάλ αλμάτων «Βαγγέλης Κουρκουτίδης»

paok
Κατηγορία: Στίβος

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, διοργανώνει το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου το φεστιβάλ αλμάτων «Βαγγέλης Κουρκουτίδης», στο Κλειστό Προπονητήριο «Τασούλα Κελεσίδου».

Η συγκεκριμένη εκδήλωση, αφορά όλα τα αγωνίσματα αλμάτων του στίβου και ο αγώνας είναι μία καλή ευκαιρία για όλους τους αθλητές να «τσεκάρουν» την ετοιμότητα τους και να κάνουν εάν καλό τεστ ενόψει του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 28-29 Φεβρουαρίου.

Αναμένονται αθλητές από όλη την Ελλάδα να αγωνιστούν στο φεστιβάλ και ανάμεσα τους αθλητές που πρωταγωνιστούν σε Πανελλήνιο επίπεδο σε αγωνίσματα των αλμάτων αυτή τη στιγμή.

Τόπος διεξαγωγής είναι το κλειστό προπονητήριο "Τασούλα Κελεσιδου" εντός του δημοτικού σταδίου Αμπελοκήπων.

Εκπρόσωπος του διοργανωτή Συλλόγου για την αυριανή ημέρα είναι η έφορος του τμήματος στίβου του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Τάνια Κεραμυδά, και ο προπονητής του τμήματος Ανέστης Μανταρτζίδης.

Το τμήμα στίβου του ΠΑΟΚ ευχαριστεί τον Δήμο Αμπελοκήπων για την παραχώρηση του χώρου, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και τον πρόεδρο, κ. Αναστάσιο Τομπούλη, για τη συνεργασία, και όλους τους χορηγούς που στήριξαν την συγκεκριμένη διοργάνωση.

Καλούμε όλο τον κόσμο να παρακολουθήσει τους αγώνες.

 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter