ΑΕΛ 64-ΠΑΟΚ Morris

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Ταξίδι στην Λάρισα για την αναμέτρηση με την τοπική ΑΕΛ 64 θα πραγματοποιήσει ο ΠΑΟΚ Morris, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α’ Εθνικής Γυναικών, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, στην 13:00 το μεσημέρι.

Τα κορίτσια του Σπύρου Φιλίππου δούλεψαν σκληρά στις προπονήσεις όλη την βδομάδα, και θέλουν να δείξουν για άλλη μία φορά ποιός είναι το αφεντικό στην Ελλάδα, πραγματοποιώντας μία επιβλητική εμφάνιση.

Για την αναμέτρηση μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr ο προπονητής της ομάδας, Σπύρος Φιλίππου:

«Στο αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ, είναι γεγονός πως έχουμε διαφορά δυναμικότητας με τον αντίπαλο. Το γεγονός όμως πως η Λάρισα παίζει για την επιβίωση της σε κάθε ματς, καθώς προσπαθεί να αποφύγει τον υποβιβασμό, αλλά και το ό,τι δεν έχει να χάσει κάτι από το συγκεκριμένο την καθιστά επικίνδυνη. Για μας πρωταρχικός στόχος είναι η νίκη, αλλά συνάμα θέλουμε να την συνδυάσουμε με καλή εμφάνιση. Παρόμοια γήπεδα με όχι καλό χλοοτάπητα μας έχουν δυσκολέψει αρκετά φέτος. Περιμένω από τις παίκτριες μου να ξεπεράσουν τις δυσκολίες της εβδομάδας, να προσαρμοστούν άμεσα στις συνθήκες και να πετύχουν την νίκη, με τρόπο που θα ευχαριστήσει όλους μας».

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020
14η αγωνιστική, Α' Εθνική
Γήπεδο «Αλκαζάρ»
13:00. ΑΕΛ 64-ΠΑΟΚ Morris (LIVE από την επίσημη σελίδα στο facebook Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club)