ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ-ΠΑΣ Γιάννινα

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Για την 18η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ υποδέχεται την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 στις 13:00 στο PAOK Sports Arena, τον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Σε ένα κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι, οι παίκτριες του Δικεφάλου καλούνται να αφήσουν πίσω τους τα ατυχή αποτελέσματα, επιστρέφοντας στον δρόμο των νικών στα πέντε εναπομείναντα παιχνίδια.

Όσον αφορά το απουσιολόγιο του Βασίλη Μασλαρινού, η Λολίτα «The General» Λύμουρα δεν θα αγωνιστεί λόγω προβλήματος στην μέση, όπως επίσης και η Ελένη Τζέλου, η οποία τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Εμείς ευχόμαστε και στα δύο κορίτσια μας, γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

Από την άλλη πλευρά, η Ίμανι Γουότκινς αναμένεται στην χώρα μας την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, προκείμενου να ενισχύσει την προσπάθεια του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, η Ρένια Καρλάφτη δήλωσε στο acpaok.gr:

«Είναι ένα παιχνίδι πολύ καθοριστικό, αλλά και δύσκολο αφού η απουσία της Λύμουρα είναι πολύ σημαντική. Θέλουμε αυτό το ματς για να σταματήσουμε το αρνητικό σερί ηττών που σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει την προσπάθεια μας! Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για τη νίκη!».


Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020
18η αγωνιστική, Α1
PAOK Sports Arena
13:00, ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ-ΠΑΣ Γιάννινα (LIVE από την επίσημη σελίδα στο facebook Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club)