Η μεικτή ζώνη του ΑΕΛ 64 - ΠΑΟΚ Morris

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Οι δηλώσεις των αθλητριών Miljana Smilikovic και Μαρίας Μήτκου στο acpaok.gr, μετά τη νίκη στη Λάρισα.

Miljana Smiljkovic:

«Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, και ότι ο αντίπαλος θα παίξει κατά κύριο λόγο άμυνα, όπως όλες οι ομάδες στην Ελλάδα. Δείξαμε από την αρχή ότι μπήκαμε για την νίκη, σκοράραμε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, είχαμε και άλλες ευκαιρίες να σκοράρουμε αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και κάναμε το ματς δύσκολο.

Το γήπεδο ήταν κακό, αλλά πρέπει να συνηθίσουμε να παίζουμε υπό αυτές τις συνθήκες, καθώς όλα τα γήπεδα είναι σε τέτοια κατάσταση, άρα δεν μπορούμε να το έχουμε σαν δικαιολογία».

Μαρία Μήτκου:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Ξέραμε ότι θα παίξουμε σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα μας δεν προσαρμόζεται εύκολα λόγω της υψηλής ποιότητάς της σε τέτοια γήπεδα. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε αλλά είναι αλήθεια ότι δεν τα καταφέρνουμε σε μεγάλο βαθμό. Όπως και να'χει πήραμε την νίκη, και το πιο σημαντικό είναι ότι φύγαμε απ' το γήπεδο όλη η ομάδα υγιής.

Προσπαθούμε σαν ομάδα να παίζουμε γρήγορο ποδόσφαιρο, μας επηρεάζει πολύ ο κακός αγωνιστικός χώρος διότι χρειάζεται να κάνουμε πολλές επαφές με την μπάλα για να παίξουμε. Είχαμε και αρκετούς τραυματισμούς μέσα στην βδομάδα αλλά σημασία έχει ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς».
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter