ΠΑΟΚ- Α.Σ.Π. Θέτις…με φόντο την τετράδα!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Ο ΠΑΟΚ διεκδικεί την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών 2019-20, έχοντας απέναντι την ομάδα της Θέτιδας Βούλας.

Η ομάδα του δικεφάλου, μετά από την αναμέτρηση του πρωταθλήματος κόντρα στη Σαντορίνη, καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Α.Σ.Π. Θέτις, προκειμένου να πανηγυρίσει την πρόκριση στο Final 4 για πρώτη φορά στη ιστορία του τμήματος, και να διεκδικήσει το τρόπαιο του κυπέλλου.

Η ομάδα προετοιμάζεται για το συγκεκριμένο παιχνίδι, με τον τεχνικό των ασπρόμαυρων να δίνει έμφαση τόσο στην τακτική όσο και στην ψυχολογία των παικτριών του.

Η διοίκηση του τμήματος καλεί όλους τους φιλάθλους να δώσουν δυναμικό παρών στις κερκίδες της Μίκρας, στηρίζοντας σε αθλητικά πλαίσια, την προσπάθεια της ομάδας σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι, ώστε να πανηγυρίσει την πολυπόθητη πρόκριση στο Final 4 της διοργάνωσης.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι, η αρχηγός του ΠΑΟΚ, Εύα Χαντάβα, δήλωσε:

“Πρόκειται για ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Εμείς προερχόμαστε από ήττα στο πρωτάθλημα, καθώς δεν παίξαμε καλά στο ματς με τη Σαντορίνη. Πρέπει να είμαστε ψυχολογικά δυνατές, ώστε να κερδίσουμε το παιχνίδι της Τετάρτης, γιατί είναι μια νοκ άουτ αναμέτρηση, πριν το Final 4. Ο αντίπαλός μας δεν είναι εύκολη ομάδα, αντίθετα είναι πολύ καλή, οπότε θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικές. Έχει ξεκινήσει ένας νέος κύκλος προπονήσεων, καθώς υπάρχει και το ντέρμπι με τον Άρη. Ελπίζουμε ότι όλα θα κυλήσουν θετικά για εμάς”.

Διαιτητές: Γεωργιάδης, Παπακοσμάς, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης
Επόπτες: Σταυρίδης, Βασδέκης, Γραμματεία: Πασπαλά Αικ.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 στις 16:00, στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρας.

Πηγή: paokvolley.gr