Και γοργόνες οι ισόβιες...

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι προπονήσεις του τμήματος ποδοσφαίρου γυναικών του Συλλόγου μας. Αυτή την βδομάδα εμπλουτίστηκαν και λίγο παραπάνω με την ομάδα να δοκιμάζει τις αντοχές της και στο νερό. 

Την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου η ομάδα επισκέφθηκε το ξενοδοχείο «Athina Airport Hotel» με τις αθλήτριες του Δικεφάλου να προπονούνται στο νερό, πάνω σε ασκήσεις ενδυνάμωσης με την βοήθεια της φυσιοθεραπεύτριας, Μαριάνας Κοτζαμανίδου και του συνεργάτη της Βασίλη Πανουτσακόπουλο, της εταιρείας «All About Aquatics».

Την Τετάρτη οι αμαζόνες του Σπύρου Φιλίππου επέστρεψαν στην καθημερινή τους ρουτίνα, με το προπονητικό πρόγραμμα να περιλαμβάνει κυρίως ασκήσεις αμυντικής τακτικής και τριών γραμμών.

Το Σάββατο έχει προγραμματιστεί φιλική αναμέτρηση με την Κ14 (αρρένων) του ΠΑΟΚ στο Γήπεδο της Μίκρας στις 10:00 το πρωί. 

Το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του Συλλόγου μας, το προπονητικό team, και οι αθλήτριες, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τόσο το ξενοδοχείο, «Athina Airport Hotel» για την φιλοξενία του, όσο και την εταιρεία «All About Aquatics» για την προπόνηση και την εμπειρία. Τα στοιχεία των ιατρών που βοήθησαν στην πραγματοποίηση της προπόνησης είναι: Δρ. Βασίλειος Πανουτσακόπουλος, Ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό, ΤΕΦΑΑ Θεσααλονίκης, τηλ: 6947891870, και Δρ. Μαριάνα Χ. Κοτζαμανίδου, AllAboutAquatics Greece And Cyprus- Διδάσκουσα Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης.


Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter