ΠΑΟΚ-Α.Ε.Σ.Χ. Πυλαίας

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Για την 19η αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τετάρτη 4 Μαρτίου και ώρα 17:00, στο Κλειστό Γήπεδο Νεάπολης, την Α.Ε.Σ.Χ. Πυλαίας. 

Οι «μάγκες με τα ασπρόμαυρα» θέλουν τη νίκη, η οποία θα τους δώσει την κατάλληλη ψυχολογία ενόψει της τελικής ευθείας της κανονικής διάρκειας της Handball Premier.

Ο Αλέξης Παπαβασίλης αφού πραγματοποίησε την προηγούμενη εβδομάδα «διπλή» προετοιμασία, τόσο για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή όσο και για αυτό με την Α.Ε.Σ.Χ. Πυλαίας, αντιμετωπίζει τα γνωστά προβλήματα των Πετρίδη, Κεσίδη, Ιωαννίδη, Τσεσμετζίδη και Παπαβασίλη. 

Οι ιθύνοντες του τμήματος καλούν τους φίλους του Δικεφάλου να βρεθούν δίπλα στο τμήμα χάντμπολ ανδρών, με το μότο να είναι «Πρώτα Νεάπολη και μετά όλοι μαζί στην Τούμπα». 

Για την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα της Πυλαίας, ο Χάρης Μπαλτατζής δήλωσε στο acpaok.gr:

«Μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή, ακολουθεί μία σειρά αγώνων που πρέπει να κερδίσουμε για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα. Στο παιχνίδι με την Πυλαία πρέπει να δείξουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα και πειθαρχία στο αγωνιστικό μας πλάνο για 60 λεπτά, ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη και να κάνουμε ένα βήμα πιο κοντά στην τετράδα».

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020
19η αγωνιστική, Handball Premier
ΕΑΚ Νεάπολης
17:00, ΠΑΟΚ - ΑΕΣΧ Πυλαίας (LIVE από την επίσημη σελίδα στο facebook Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club)