Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου: «Χάλκινη» η Αναστασίου!

paok
Κατηγορία: Στίβος

Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Ανδρών & Γυναικών στο ΣΕΦ την Παρασκευή και το Σάββατο 28 και 29 Φεβρουαρίου 2020.

Οι αθλητές του τμήματος που συμμετείχαν στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για τον ανοιχτό στίβο, έδειξαν βελτιωμένοι σε σχέση με πέρυσι και σίγουρα οι προσδοκίες για τον ανοιχτό στίβο είναι πολλές.

Στο άλμα τριπλούν ο Στέλιος Τσοχατζής κατέλαβε την 13η θέση με επίδοση 13.45μ. ενώ στο ίδιο αγώνισμα η Φωτεινή Μίζιου κατετάγη 10η με 12.02μ. και στο μήκος 9η με 5.42μ.

Η Εύη Μακρή ολοκλήρωσε τον αγώνα της στο άλμα τριπλούν στην 6η θέση και στα 12.33μ. χάνοντας για λίγα μόλις εκατοστά το χάλκινο μετάλλιο.

Στο άλμα επί κοντώ ο Στέφανος Τσολακίδης με 4.80 ήρθε 7ος, δείχνοντας πλέον σταθερότητα σε επιδόσεις άνω των 4.80μ.

Ο Ευθύμης Καραγιώργος στα 60μ. εμπ. τερμάτισε στην 5η θέση κάνοντας πάρα πολύ καλή κούρσα (8.41) και δείχνοντας ότι φέτος διεκδικεί μια καλή εμφάνιση και στα 110μ.εμπ.

Στα 60μ. Ανδρών συμμετείχαν επίσης οι Γαϊτανίδης και Αβραμίδης, ενώ στα 60μ. Γυναικών η Παπαλαδά.

Στα 200μ. συμμετείχε ο Μπαρμπεράκης όπου έδειξε να επανέρχεται αγωνιστικά τη στιγμή που ο Γεράσιμος Μαβιλίδης εγκατέλειψε την κούρσα του στα 400μ. λόγω μικρού τραυματισμού.

Ο Γιάννης Μανταρτζίδης συμμετείχε στο άλμα εις μήκος.

Στη σκυταλοδρομία 4Χ400 συμμετείχαν οι Αβραμίδης, Μπαρμπεράκης, Γαϊτανίδης, Καραγιώργος.

Ο Λευτέρης Λαμπίδης στη σφαιροβολία κατετάγη 5ος με επίδοση 16.52, κοντά στο ατομικό του ρεκόρ για τον κλειστό στίβο που το πέτυχε φέτος (16.94).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λαμπίδης από τη φετινή σεζόν ξεκίνησε τη συνεργασία του με τον βοηθό προπονητή Γιώργο Φαρμάκη, γεγονός που φάνηκε ότι τον έχει βοηθήσει σε πολλά επίπεδα καταρρίπτοντας ουσιαστικά την προηγούμενη του ατομική επίδοση στον κλειστό στίβο (15μ.) αλλά ήδη και στον ανοιχτό (15.89μ.).

Ο ίδιος δήλωσε: "Και εγώ και ο προπονητής μου είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την παρουσία μου στην πρώτη μου συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Κυνηγούσαμε να πιάσουμε τα 17μ. μιας και τα έχασα για πολύ λίγο στην ημερίδα της Θεσσαλονίκης. Οπότε έχοντας ήδη ξεπεράσει την ατομική μου επίδοση και στον κλειστό και στον ανοιχτό στίβο, επόμενός μου στόχος είναι τα 17μ.".

Την παράσταση έκλεψε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του τμήματος η Άρτεμις Αναστασίου, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στα 400μ. με επίδοση 56.31 δείχνοντας πως είναι σε θέση να βοηθήσει σημαντικά το Σύλλογο φέτος.

Επιπλέον, η Αναστασίου μετά από τις πολύ καλές της εμφανίσεις φέτος, βρίσκεται στα πλάνα της Ομοσπονδίας στίβου (ΣΕΓΑΣ) για τη σκυταλοδρομία 4Χ400 με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας της χώρας μας ενόψει της φετινής Ολυμπιάδας του Τόκυο, γεγονός πολύ τιμητικό τόσο για την ίδια, όσο και για το Σύλλογο και τη χώρα μας!

Η αθλήτρια δήλωσε:

"Είμαι πολύ χαρούμενη που στο πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα που συμμετείχα μετά την μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ, ήρθε ένα μετάλλιο στα 400μ. Σίγουρα είναι σημαντικό το μετάλλιο αν και η επίδοση που πέτυχα δεν με αφήνει ικανοποιημένη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον σύλλογο μου για την στήριξη αυτούς τους λίγους μήνες της συνεργασίας μας και ιδιαιτέρως την Έφορο κ. Τάνια Κεραμυδά και ελπίζω να έρθουν και άλλες επιτυχίες για τον ΠΑΟΚ μας στον ανοιχτό στίβο!" 

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας!

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter