ΠΑΟΚ Prima Holidays - ΟΣΦΠ

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Ο ΠΑΟΚ Prima Holidays υποδέχεται το Σάββατο 7 Μαρτίου κι ώρα 15:00, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, τον ΟΣΦΠ σε εξ' αναβολής παιχνίδι για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών.

Το σύνολο του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου είχε στη διάθεσή του, σχεδόν δύο εβδομάδες ξεκούρασης και προετοιμασίας, ενώ ακόμη, μετά τη σαββατιάτικη αναμέτρηση θα ακολουθήσει η τελευταία διακοπή του πρωταθλήματος, με το Δικέφαλο να έχει τον κατάλληλο χρόνο για προετοιμασία και σκληρή δουλειά.

Ο ΠΑΟΚ Prima Holidays ολοκλήρωσε την προετοιμασία του χωρίς απουσίες κι έτσι ο προπονητής του Δικεφάλου θα έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους.

Για την επικείμενη αναμέτρηση ο αρχηγός της ομάδας, Νίκος Σαρησάββας δήλωσε αναλυτικά στο acpaok.gr:

"Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα είναι ένα πολύ καλό τεστ για εμάς, ένα παιχνίδι στο οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε, τι μπορούμε να καταφέρουμε και πόσο ανταγωνιστικοί θα μπορέσουμε να γίνουμε, ώστε να κρατήσουμε τα θετικά και να διορθώσουμε τα αρνητικά. Θα παίξουμε ελεύθερα, δίχως πίεση και άγχος καθώς στόχος είναι η ελαχιστοποίηση των λαθών που θα γίνουν, γιατί οποιοδήποτε λάθος με ομάδα τέτοιου βεληνεκούς πληρώνεται. Μετά το αυριανό παιχνίδι θα έχουμε ένα μήνα προετοιμασίας για τα εναπομείναντα πέντε παιχνίδια-φωτιά, που ακολουθούν για το τέλος του πρωταθλήματος".
 
 
Σάββατο 7 Μαρτίου 2020
16η αγωνιστική, Α1
Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
15:00, ΠΑΟΚ Prima Holidays - ΟΣΦΠ