Στάση... Έδεσσα...

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Κουβαλώντας στην πλάτη τα γνωστά προβλήματα τραυματισμών, τα οποία τον έχουν ταλανίσει από την αρχή της σεζόν, με τον Κώστα Μίχο στον πάγκο του ως προπονητή για πρώτη φορά φέτος ο Δικέφαλος ταξίδεψε στην Έδεσσα, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον τοπικό Αερωπό, από τον οποίο γνώρισε την ήττα με 23-20.

Οι τερματοφύλακες ήταν οι πρωταγωνιστές του πρώτου ημιχρόνου, οι οποίοι κάνοντας τρομερές αποκρούσεις κράτησαν το σκορ χαμηλά σε ένα ανοιχτό παιχνίδι. Οι οικοδεσπότες πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων στα μέσα του ημιχρόνου, 9-6, με τον ΠΑΟΚ να αντεπιτίθεται και να μειώνει σε 11-10.

Οι «μάγκες με τα ασπρόμαυρα» πήγαν στο ημίχρονο υπολοιπόμενοι με 2 γκολ, 13-11, μετά από ένα απίστευτο γκολ σε νεκρό χρόνο από τον Παλάσκα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι τερματοφύλακες συνέχισαν να πρωταγωνιστούν με τον Λοΐζο να δίνει ρεσιτάλ goalkeeping με τις αποκρούσεις του, και τον Δικέφαλο να ισοφαρίζει την αναμέτρηση δώδεκα λεπτά πριν την λήξη, 15-15.

Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού η ομάδα του Δικεφάλου έχασε τον έλεγχο της αναμέτρησης με τον Αερωπό να κάνει ένα σερί 6-1 και να παίρνει προβάδισμα με 21-16, με τον αγώνα να λήγει με 23-20. 

Συμπερασματικά, ο Δικέφαλος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το άτυχο αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Ο ΠΑΟΚ είχε δίπλα του για άλλη μία φορά τον κόσμο του με τον Σύνδεσμο Φίλων ΠΑΟΚ Έδεσσας να δίνει παλμό στην αναμέτρηση.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του ΠΑΟΚ εκτός έδρας για την 21η αγωνιστική της Handball Premier με αντίπαλο τον Φαίακα Κέρκυρας, την Τετάρτη 18 Μαρτίου, στις 18:00.

Τα πεντάλεπτα: 1-1, 3-2, 6-5, 8-6, 10-8, 13-11 (ημχ), 13-11, 14-11, 14-13, 18-15, 21-16, 23-20

ΠΑΟΚ (Κώστας Μίχος): Παλάσκας 3, Μπαλτατζής, Παπαβασίλης, Κοκκώνης, Αποστόλου, Τσαναξίδης 4, Ελευθεριάδης 1, Κωστακίδης 1, Μαστορογιάννης 2, Κυριακίδης, Γιορανίδης 4, Κυπραίος 4, Τσέγιοβιτς 1, Λοΐζος, Κριούτσκοφ
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter