Κωνσταντινίδου: «...πάνω απόλα να είμαστε ψύχραιμοι!»

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
 Με αφορμή την διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω των μέτρων πρόληψης κατά του κορωνοϊού, η Άννα Κωνσταντινίδου κάνει έναν μίνι απολογισμό της χρονίας και μιλάει για το ζήτημα του ιού, το οποίο κυριαρχεί την καθημερινότητα.
 
  • Για την πορεία του ΠΑΟΚ Morris μέχρι τώρα...

 «Μέχρι τώρα η ομάδα θεωρώ πως έχει πάει πολύ καλά, κάτι που φαίνεται και στα αποτελέσματα και στα στατιστικά μας. Σίγουρα μετά την διακοπή του πρωταθλήματος τα Χριστούγεννα κάναμε μία μικρή κοιλιά με κάποιες μέτριες εμφανίσεις όπως αυτή στη Λάρισα. Ωστόσο, δουλεύουμε κάθε μέρα για να επανέλθουμε στα επίπεδα που ήμασταν στην αρχή της σεζόν».
 
  • Για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος...

 «Πλέον έχουν μείνει 8 αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος με κάποια πολύ σημαντικά παιχνίδια όπως τα ματς με τον Άρη και τον Ατρόμητο, εκτός έδρας. Μας βοηθάει πάρα πολύ το γεγονός ότι είμαστε 7 βαθμούς μακριά από τον δεύτερο Άρη και σίγουρα θέλουμε να μεγαλώσουμε την διαφορά ώστε να στεφθούμε και πάλι πρωταθλήτριες και να πάμε στο Champions League».
 
  • Για την επικαιρότητα, τον κορωνοϊό και πώς αντιμετωπίζει αυτό το γεγονός, και πόσο θα επηρεάσει αυτή η κατάσταση την ομάδα.

 «Η χώρα μας, όπως και όλος ο παγκόσμιος πληθυσμός αντιμετωπίζει μία πολύ δύσκολη κατάσταση, μία πανδημία. Το σωστό και το πρέπον είναι όλοι μας να μείνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο στο σπίτι αποφεύγοντας τις άσκοπες μετακινήσεις και πάνω απ'όλα να είμαστε ψύχραιμοι. Εγώ προσωπικά προσπαθώ να εφαρμόσω αυτά που ανέφερα ώστε να προστατέψω όλους όσους είναι γύρω μου και κυρίως αυτούς που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

 Η συγκεκριμένη διακοπή σίγουρα δεν κάνει καλό στην ομάδα γιατί είναι ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς προπονήσεις και πιθανόν αυτό να έχει κάποιο αντίκτυπο στην αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας. Ωστόσο, πιστεύω πως είναι η καλύτερη λύση στα όσα συμβαίνουν αυτό το καιρό, γιατί πάνω από όλα είναι η υγεία των ανθρώπων».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter