Γιώργος Ελευθεριάδης: «Όλα είναι πιθανά...»

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Για την μέχρι τώρα πορεία του τμήματος χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ, την τελική ευθεία αλλά και το φλέγον θέμα του κορωναϊού, o Γιώργος Ελευθεριάδης μιλάει στο acpaok.gr.

- Για την πορεία του ΠΑΟΚ μέχρι τώρα...

«Η πορεία μας στο φετινό πρωτάθλημα δεν είναι ικανοποιητική αλλά ούτε και απογοητευτική. Έχουμε κάνει κάποιες ήττες εκτός προγράμματος που μας έχουν κρατήσει πίσω βαθμολογικά. Νομίζω ότι δυσκολευτήκαμε να πιάσουμε την απόδοση που θέλαμε και το πληρώσαμε με αυτές τις ήττες. Από κει και πέρα είμαστε εντός στόχων, καθώς βρισκόμαστε σε βαθμολογική θέση που οδηγεί στα πλέι οφ».

- Για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος...

«Αν φυσικά ολοκληρωθεί το τρέχων πρωτάθλημα, και το λέω αυτό λόγω της διακοπής των προπονήσεων μέχρι τις 27 Μαρτίου, ακολουθούν δύο παιχνίδια με τον Φαίακα Κέρκυρας και τον Άρη Νίκαιας για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Handball Premier. Πρέπει να τα κερδίσουμε και να μπούμε στα πλέι οφ δυνατοί. Όλα είναι πιθανά, καθώς βρισκόμαστε στη τελική ευθεία, πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο και να δουλέψουμε γι'αυτό».

- Για την επικαιρότητα, τον κορωναϊο και πώς αντιμετωπίζεις αυτό το γεγονός.

«Όσον αφορά τον ιό που οδήγησε στην διακοπή, πρέπει να παραμείνουμε σπίτι και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες που μας δίνονται από τις αρμόδιες αρχές. Η μόνη λύση για άθληση είναι σε ανοιχτά γήπεδα στίβου και ποδοσφαίρου, όπου και θα συνεχίσουμε εκεί τις προπονήσεις έστω και με κάποια τρεξίματα».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter