Λένα Μούρνου: «Σε τέτοιες περιπτώσεις ο αθλητισμός έρχεται σε δεύτερη μοίρα»

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Τον δικό της απολογισμό για τις μέχρι τώρα αγωνιστικές υποχρεώσεις, κάνει μέσω του acpaok.gr η Λένα Μούρνου, η οποία παράλληλα στέλνει το δικό της μήνυμα για τον κορωναϊό.

- Για την πορεία του ΠΑΟΚ μέχρι τώρα...

«Μέχρι στιγμής έχουμε δείξει ότι είμαστε μία ομάδα που μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε παιχνίδι. Η δουλειά μας φαίνεται μέσα στο γήπεδο και κάθε μέρα πλησιάζουμε προς τον στόχο μας».

- Για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος...

«Αν όλα πάνε κατ'ευχή και επιστρέψουμε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, περιμένουμε πως και πως τις ημέρες των τελικών, είμαστε προετοιμασμένες για αυτά τα παιχνίδια και το θέλουμε πάρα πολύ».

- Για την επικαιρότητα, τον κορωναϊο και πώς αντιμετωπίζεις αυτό το γεγονός.

«Αυτά που συμβαίνουν με τον κορωναϊό είναι πολύ λυπηρά και δύσκολα. Έχουν σταματήσει όλες οι αθλητικές δραστηριότητες και δεν ξέρουμε πότε θα ξαναμπούμε στα γήπεδα. Εγώ κάνω ότι ακριβώς πρέπει για να προστατεύσω τον εαυτό μου και κάθομαι σπίτι και περιμένω να δω τι θα γίνει. Πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ, όχι μόνο για εμάς αλλά και για τους δικούς μας ανθρώπους. Όλοι σχεδόν στο σπίτι τους έχουν έναν παππού, μία γιαγιά, ή ένα άτομο που ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, και δεν πρέπει να ρισκάρουμε. Πρέπει να προσέξουμε για να μειώσουμε την διασπορά. Σε τέτοιες περιπτώσεις ο αθλητισμός έρχεται σε δεύτερη μοίρα, προέχει η υγεία όλων».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter