Δοϊρανλή: «Οφείλουμε να κρατήσουμε υπεύθυνη στάση...»

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
H Φανή Δοϊρανλή μίλησε στο acpaok.gr για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, ενώ έδωσε και το δικό της μήνυμα για τον κορωνοϊό.
 
  • Για την πορεία του ΠΑΟΚ Morris μέχρι τώρα...

 «Η πορεία της ομάδας μέχρι τώρα κρίνεται ικανοποιητική. Δουλεύουμε όλοι προς την σωστή κατεύθυνση στοχεύοντας σε ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη. Δεν είχαμε την ίδια σταθέρα καλή απόδοση σε όλα τα παιχνίδια μας, αλλά αυτό είναι κάτι αναμενόμενο. Κάνουμε την αυτοκριτική μας, εντοπίζουμε τα λάθη μας και δουλεύουμε πάνω στις αδυναμίες μας. Ο πήχης είναι ήδη ψηλά και πιστεύω ότι εμείς οι ίδιες είμαστε οι πιο αυστηροί κριτές της ομάδας».
 
  • Για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος...

 «Θέλουμε να κατακτήσουμε και μαθηματικά το πρωτάθλημα και να συνεχίσουμε το σερί νικών που κουβαλάμε μέχρι το τέλος της χρονιάς. Από εκεί και πέρα, κακά τα ψέματα, οι προσδοκίες είναι υψηλές και οι νίκες από μόνες τους δεν αρκούν. Στόχος είναι να κερδίζουμε δείχνοντας την κατάλληλη νοοτροπία, με σωστό και ολοκληρωμένο ποδόσφαιρο και να γινόμαστε καλύτερες από παιχνίδι σε παιχνίδι. Άλλωστε ταυτόχρονα με το πρωτάθλημα, έχουμε ξεκινήσει να προετοιμαζάμαστε νοητίκα και τακτικά για τα παιχνίδια στην Ευρώπη το ερχόμενο καλοκαίρι».
 
  • Για την επικαιρότητα, τον κορωνοϊό και πώς αντιμετωπίζει αυτό το γεγονός, και πόσο θα επηρεάσει αυτή η κατάσταση την ομάδα.

 «Η κατάσταση είναι σοβαρή και θα πρέπει να έχει την αντίστοιχη αντιμετώπιση απ'όλους μας. Οφείλουμε να κρατήσουμε υπεύθυνη στάση και να τηρήσουμε τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί από τους αρμόδιους φορείς έτσι ώστε να προστατέψουμε εμάς και τους γύρω μας. Όσον αφορά την διακοπή σίγουρα θα μας παεί λίγο πίσω, παρόλα αυτά το ποδόσφαιρο δεν μοιάζει σημαντικό την δεδομένη στιγμή. Έχουμε να διανύσουμε μια δύσκολη περίοδο από την οποία εύχομαι να βγούμε σύντομα με όσο το δυνατό λιγότερες απώλειες».
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter