Αλέξανδρος Αποστόλου: «Σημαντικό να μην μας καταβάλλει ο φόβος»

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Τον δικό του απολογισμό των μέχρι τώρα αγωνιστικών υποχρεώσεων κάνει ο Αλέξανδρος Αποστόλου μέσω του acpaok.gr, ενώ παράλληλα δίνει και τις δικές του συμβουλές για τον κορωναϊό.

- Για την πορεία του ΠΑΟΚ μέχρι τώρα...

«Η πορεία του ΠΑΟΚ μέχρι τώρα δεν είναι αυτή που ο καθένας θα περίμενε. Είμαστε ένα μεγάλο σωματείο και κάθε χρονιά στόχος μας είναι να πρωταγωνιστούμε. Δυστυχώς φέτος λόγω κάποιων απρόσμενων συγκυριών (τραυματισμών, εσωτερικών αλλαγών), ο στόχος μας έχει μείνει πιο πίσω απ'όσο θα περιμέναμε και οι τραυματισμοί που είχαμε φαίνεται να μας έχουν επηρεάσει περισσότερο απ'όσο προσδοκούσαμε. Η μέχρι τώρα πορεία μας δεν μπορεί να θεωρηθεί από κανέναν καλή, βρισκόμαστε πιο πίσω στα θέλω μας και αυτό φαίνεται από την θέση που έχουμε μέχρι τώρα».

- Για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος...

«Αν μπούμε φέτος ξανά στους αγωνιστικούς χώρους, πράγμα δύσκολο πιστεύω για φέτος, θεωρώ πως η μέχρι τώρα εικόνα του πρωταθλήματος δεν αντικατοπτρίζει την τελική κατάληξη του. Όλα θα κριθούν στους αγώνες των play off και δεν νομίζω πως έχουν την ίδια εικόνα που είχαν μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Τα στατιστικά δείχνουν πως θα ξεκινήσουμε τα πλέι οφ με μειονέκτημα έδρας απέναντι στον Αερωπό ManDynamic, πράγμα που προσωπικά για εμένα δεν κρίνει κάποιο αποτέλεσμα. Θα τα δώσουμε όλα και θα προσπαθήσουμε να δικαιώσουμε τους εαυτούς μας, παλεύοντας μέχρι τέλους».

- Για την επικαιρότητα, τον κορωναϊο και πώς αντιμετωπίζεις αυτό το γεγονός.

«Ο κορωναϊός παρουσιάζεται το νο1 γεγονός της επικαιρότητας. Βλέπουμε να λαμβάνονται μέτρα προφύλαξης των πολιτών κλείνοντας αγωνιστικούς χώρους συνάθροισης κτλ. Θεωρώ πως δεν πρέπει να ανησυχούμε τόσο πολύ, αλλά ούτε και να το αγνοήσουμε. Τα μέτρα που παίρνω προσωπικά, αφορούν όλα αυτά που και οι περισσότεροι ακολουθούν στα θέματα υγιεινής των χεριών κτλ. Προσέχουμε να μην βγαίνουμε συχνά και άσκοπα σε χώρους συνάθροισης, αλλά είναι σημαντικό να μην μας καταβάλλει ο φόβος».
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter