Μαρία Νίκολιτς: «...μόνο έτσι θα προστατεύσουμε όλους τους ανθρώπους γύρω μας»

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Τον δικό της μέχρι τώρα αγωνιστικό απολογισμό κάνει μέσω του acpaok.gr, η αρχηγός του ΠΑΟΚ Mateco, Μαρία Νίκολιτς, ενώ παράλληλα δίνει τις δικές της συμβουλές για τον κορωναϊό.

- Για την πορεία του ΠΑΟΚ Mateco μέχρι τώρα...

«Μέχρι στιγμής η χρονιά κυλούσε πολύ όμορφα. Δεν έχουμε χάσει ούτε έναν πόντο στο πρωτάθλημα, που για να είμαι ειλικρινής ήταν ένας από τους στόχους που είχαμε θέσει για την φετινή σεζόν. Δυστυχώς είχαμε κάποιους μικροτραυματισμούς και έναν μεγάλο τραυματισμό, της Φωτεινής Νούσια, αλλά αυτό δεν επηρέασε τον ρυθμό μας και τους στόχους μας».

- Για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος...

«Μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε τι θα γίνει με το πρωτάθλημα μας. Δεν γνωρίζουμε πως και πότε θα συνεχίσουμε και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα για εμάς, αλλά παράλληλα είναι και πολύ λογική κίνηση από την Ομοσπονδία, για την υγεία μας αυτή την κρίσιμη περίοδο».

- Για την επικαιρότητα, τον κορωναϊο και πώς αντιμετωπίζεις αυτό το γεγονός.

«Στην αρχή κανείς δεν πήρε σοβαρά τον συγκεκριμένο ιό, αλλά τώρα η κατάσταση είναι διαφορετική. Σταματήσαμε τις προπονήσεις, αλλά έχουμε ατομικά προγράμματα γυμναστικής. Θέλω να πω σε όλους να μην πανικοβάλλονται, να ακολουθούν τις οδηγίες των ειδικών και να προσέχουν τόσο τους εαυτούς τους όσο και τις οικογένειες τους. Αν έχετε τα συμπτώματα του ιού, καλέστε τον γιατρό σας και κάντε τις απαραίτητες εξετάσεις, μόνο έτσι θα προστατεύσουμε όλους τους ανθρώπους γύρω μας».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter