Πατερνά: «...ευχόμαστε να περιοριστούν οι νοσούντες...»

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Μιλώντας στο acpaok.gr η αμυντικός του ΠΑΟΚ Morris, Μαρία Πατερνά κάνει τον δικό της απολογισμό της χρονιάς και μιλάει για την καθημερινότητά της στην καραντίνα.
 
  • Για την πορεία του ΠΑΟΚ Morris μέχρι τώρα...

 «Η πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα είναι αρκετά ικανοποιητική. Μετά τα Χριστούγεννα είχαμε κάποια παιχνίδια που δεν πήγαν όπως θα θέλαμε αλλά έχουμε αρκετά ποιοτική ομάδα και πήραμε θετικά αποτελέσματα».
 
  • Για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος...

 «Έχουμε φτάσει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και να μη χαλαρώσουμε, καθώς ο κύριος αντίπαλος μας είναι ο κακός μας εαυτός. Εφόσον συνεχιστεί το πρωτάθλημα στόχος της ομάδας είναι να ανεβάσουμε ρυθμούς και να κάνουμε το παιχνίδι μας ακόμα πιο ποιοτικό γιατί μπροστά μας έχουμε κάποιους δυνατούς αγώνες και όπως έχουμε ξαναπεί πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το Champions League».
 
  • Για τον κορωνοϊό και πώς περνάει καθημερινά στην καραντίνα.

 «Ο κορωνοϊός ήρθε δυστυχώς και στη χώρα μας μετρώντας ήδη αρκετούς νοσούντες και θύματα που ευχόμαστε να περιοριστούν. Αυτό θα πραγματοποιηθεί άμα τηρούμε όλοι τους κανόνες υγιεινής και λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

Κι εγώ με τη σειρά μου μένω στο σπίτι, διαβάζω βιβλία, βλέπω ταινίες, σειρές ακολουθώ το πρόγραμμα του προπονητή και παίζω επιτραπέζια με την οικογένεια μου».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter