Γιάννης Μανταρτζίδης: «Πάνω από την υγεία μας δεν υπάρχει τίποτα άλλο»

paok
Κατηγορία: Στίβος

Τον δικό του αγωνιστικό απολογισμό μέσω του acpaok.gr, κάνει ο αθλητής τριπλούν του ΠΑΟΚ, Γιάννης Μανταρτζίδης, ενώ σχολιάζει και το φλέγον θέμα του κορωναϊού.

- Για την προσωπική αγωνιστική πορεία μέχρι τώρα...

«Όσον αφορά την αγωνιστική μου πορεία έως τώρα, καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και πατέρα μου, Ανέστη Μανταρτζίδη. Κάθε χρόνο με καθημερινή προπόνηση και κόπο βελτιώνω τις ατομικές μου επιδόσεις και αυτό οφείλεται στην υπομονή και την επιμονή που δείχνουμε και οι δύο καθημερινά. Επίσης η έφορος του τμήματος, Τάνια Κεραμυδά, πιστεύω ότι μέρος των επιτυχιών των τελευταίων χρόνων οφείλεται σε αυτούς τους παράγοντες. Ο συνδυασμός όλων αυτών με κάνει κάθε χρόνο και καλύτερο, και με ωθεί να πιστεύω και να διεκδικώ μεγαλύτερες διακρίσεις».

- Για μελλοντικές αγωνιστικές υποχρεώσεις...

«Όσον αφορά τώρα τις αγωνιστικές μου υποχρεώσεις, η χρονιά μου θα ξεκινήσει με το τριπλούν στο διασυλλογικό πρωτάθλημα. Στόχος μου είναι να πλησιάσω την ατομική μου επίδοση που έχω πετύχει πέρσι (15.17) και θα συνεχίσω με μήκος στην δεύτερη φάση του διασυλλογικού, όπου θα έχω και πάλι τον ίδιο στόχο. Ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος όμως στόχος της χρονιάς μου, είναι να πάρω μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων και να διεκδικήσω ότι καλύτερο μπορώ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών».

- Για την επικαιρότητα, τον κορωναϊο και πώς αντιμετωπίζεις αυτό το γεγονός.

«Έχει περίπου δύο εβδομάδες που ζούμε πρωτόγνωρα πράγματα και που κανείς δεν θα περίμενε ότι θα ζούσαμε κάτι τέτοιο στην χώρα μας. Όμως για να αντιμετωπιστεί όλη αυτή η κατάσταση θα πρέπει όλοι μας με ψυχραιμία και ηρεμία να τηρήσουμε όλα όσα μας προτρέπει να κάνουμε η πολιτεία, έτσι ώστε να επανέλθουμε στην κανονικότητα όσον το δυνατόν γρηγορότερα. Πάνω από την υγεία μας δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Για αυτό λοιπόν μένουμε σπίτι για το καλό όλων μας».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter