Βάγια Καρακούλα: «Είναι μια ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά με τους δικούς μας ανθρώπους»

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Τον δικό της απολογισμό για τις μέχρι τώρα αγωνιστικές υποχρεώσεις κάνει μέσω του acpaok.gr, η αθλήτρια του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, Βάγια Καρακούλα, η οποία δίνει παράλληλα τις δικές της συμβουλές για το θέμα του κορωναϊού.

- Για την πορεία του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ μέχρι τώρα.

«Η φετινή σεζόν θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω ιδιαίτερη, ίσως και άτυχη, και αυτό γιατί αντιμετωπίσαμε σοβαρούς τραυματισμούς, αγωνιστήκαμε σε μεγάλο μέρος του πρωταθλήματος με μία μόνο ξένη παίκτρια, και σε κρίσιμα ματς χωρίς την Λύμουρα που ήταν εξαιρετική απώλεια για εμάς. Ωστόσο, όλες μας θεωρώ πως δεν το βάλαμε κάτω, δεν τα παρατήσαμε και παλέψαμε σε κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος και φτάσαμε τώρα να βρισκόμαστε στην έβδομη θέση του πρωταθλήματος».

- Για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

«Βρισκόμαστε σε μία κατάσταση που κάθε πρόβλεψη είναι αβέβαιη, θεωρώ και αυτό γιατί αν και εφόσον γίνει επανέναρξη του πρωταθλήματος, δεν γνωρίζουμε τις συνθήκες που θα βρεθούμε αντιμέτωπες. Παρ'όλα αυτά θα έχουμε δύο αγωνιστικές μπροστά μας, που στόχος μας είναι οι νίκες ώστε να διατηρήσουμε την βαθμολογική μας θέση και να κλείσουμε με θετικό πρόσημο την κανονική διάρκεια της σεζόν».

- Για την επικαιρότητα, τον κορωναϊο και πώς αντιμετωπίζεις αυτό το γεγονός.

«Η κατάσταση που βιώνουμε αυτή τη στιγμή είναι πρωτόγνωρη. Μένουμε σπίτι, προσέχουμε τις ευπαθείς ομάδες. φροντίζουμε την υγεία μας και ακολουθούμε τις συμβουλές των ειδικών. Είναι μια ευκαιρία για όλους μας να βρούμε και επιπλέον ενδιαφέροντα μέσα στο σπίτι, να έρθουμε πιο κοντά με τους δικούς μας ανθρώπους. Προσωπικά μένω αισιόδοξη πως θα βγούμε σύντομα από αυτή την κατάσταση και συμβουλεύω όλοι να σκεφτόμαστε θετικά και να αποφεύγουμε να βλέπουμε ειδήσεις όλη την ημέρα, ενημερωνόμαστε σωστά και από τους κατάλληλους ανθρώπους».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter