Απόστολος Παλάσκας: «Εύχομαι να περιοριστεί ο ιός»

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Τον δικό του αγωνιστικό απολογισμό των μέχρι τώρα αγωνιστικών υποχρεώσεων κάνει μέσω του acpaok.gr, ο Απόστολος Παλάσκας, ο οποίος μοιράζεται παράλληλα την δική του ευχή για τον κορωναϊό.

- Για την πορεία του ΠΑΟΚ μέχρι τώρα...

«Η πορεία μέχρι τώρα δεν είναι αυτή που περιμέναμε, η χρονιά ξεκίνησε με άλλες προσδοκίες αλλά δυστυχώς για πολλούς λόγους δεν εξελίχτηκε όπως θα θέλαμε μέχρι σήμερα».

- Για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος...

«Το πρωτάθλημα όταν και αν ξεκινήσει θα είναι εντελώς διαφορετικό, αφού θα έχει μεσολαβήσει μία μεγάλη διακοπή και οι ομάδες θα πρέπει να διαχειριστούν μία πρωτόγνωρη κατάσταση, τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά. Εφόσον συνεχιστεί ευελπιστώ η ομάδα να παρουσιαστεί πιο έτοιμη και στα πλέι οφ να εμφανίσουμε μια εικόνα αντάξια της ιστορίας του Συλλόγου, και να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

- Για την επικαιρότητα, τον κορωναϊο και πώς αντιμετωπίζεις αυτό το γεγονός.

«Η κατάσταση που επικρατεί έχει επηρεάσει όλο τον κόσμο και σαφώς ο αθλητισμός μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Πρέπει όλοι να τηρήσουμε τους κανόνες υγιεινής, να μείνουμε σπίτι και όλοι μαζί να βοηθήσουμε να περάσει αυτή η κατάσταση όσο το δυνατόν συντομότερα. Εύχομαι να περιοριστεί ο ιός και να επιστρέψουμε όλοι στην καθημερινότητα μας γρήγορα».
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter