Γεράσιμος Μαβιλίδης: «Προσπαθώ να δω την όλη κατάσταση όσο πιο θετικά γίνεται»

paok
Κατηγορία: Στίβος

Τον δικό του απολογισμό μέσω του acpaok.gr κάνει ο αθλητής 400 μέτρων του ΠΑΟΚ, Γεράσιμος Μαβιλίδης, ο οποίος αναφέρεται και στο τρέχων θέμα του κορωναϊού.

- Για την προσωπική αγωνιστική πορεία μέχρι τώρα...

«Η πρώτη μου χρονιά στο αγώνισμα των 400 μέτρων ήταν αρκετά δύσκολη, μου πήρε αρκετούς μήνες ώστε να καταφέρω να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις αυτού του αγωνίσματος. Μετά από πολλές προσπάθειες και αρκετή πίεση, κατάφερα να σημειώσω ένα σχετικά ικανοποιητικό χρόνο για την κατάσταση στην οποία βρισκόμουν. Στη συνέχεια, το 2019 ήταν μία χρονιά με πάρα πολλές επιτυχίες αλλά και με συγκεκριμένες αποτυχίες που μου στοίχισαν. Παρ'όλα αυτά, στο τέλος της σεζόν αγωνίστηκα σε μία ωραία διοργάνωση με την Εθνική Ομάδα της χώρας μας, όπου αποκόμισα πολύ όμορφες εμπειρίες τις οποίες θέλω να ξαναζήσω στο μέλλον». 

- Για μελλοντικές αγωνιστικές υποχρεώσεις...

«Πρώτος στόχος για φέτος είναι να είμαι υγιής και να μπορώ να προπονούμαι χωρίς προβλήματα. Από κει και πέρα έχουμε θέσει κάποιους αγώνες στόχους με την προπονήτρια μου, στοχεύοντας στην επίτευξη ενός μεγάλου ατομικού ρεκόρ, το οποίο θεωρώ πως μπορώ να φέρω εις πέρας».

- Για την επικαιρότητα, τον κορωναϊο και πώς αντιμετωπίζεις αυτό το γεγονός.

«Δυστυχώς από τότε που υπήρξαν τα πρώτα κρούσματα του κορωναϊού στην χώρα μας, έχουν αλλάξει πάρα πολλά στην καθημερινότητα μας. Κατά την γνώμη μου, αν αντιμετωπίσουμε την όλη κατάσταση με ψυχραιμία και υπευθυνότητα, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών, πολύ σύντομα ο ιός θα αποτελέσει παρελθόν για την χώρα μας. Τέλος, προσωπικά προσπαθώ να δω την όλη κατάσταση όσο πιο θετικά γίνεται. Μετά από μία μικρή αποχή μερικών ημερών, συνεχίζω τις προπονήσεις μόνος μου, ελπίζοντας πως η χρονιά δεν θα πάει χαμένη».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter