Teja Ferfolja: «Να απολαμβάνετε κάθε στιγμή με την οικογένεια σας!»

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Την δική της επιθυμία κάνοντας παράλληλα τον αγωνιστικό απολογισμό του ΠΑΟΚ Mateco εξέφρασε η αθλήτρια του Δικεφάλου, Τέγια Φερφόλια μέσω του acpaok.gr.

- Για την πορεία του ΠΑΟΚ Mateco μέχρι τώρα...

«Έχουμε κάνει καλή δουλειά μέχρι στιγμής. Συμμετείχαμε στο EHF European Cup και παίξαμε κάποια καλά παιχνίδια στο υψηλότερο επίπεδο. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε χάσει κανένα παιχνίδι στο πρωτάθλημα, και έτσι είμαστε στην κορυφή επειδή το αξίζουμε. Προπονηθήκαμε κάθε μέρα σκληρά για αυτό. Το πρώτο δείγμα φυσικά ήταν η κατάκτηση του κυπέλλου».

- Για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος...

«Όλοι ελπίζουμε να συνεχίσουμε τους αγώνες πρωταθλήματος όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Κατά την διάρκεια των ημερών καραντίνας, όλα τα κορίτσια κρατάμε την φυσική μας κατάσταση σε καλό επίπεδο με ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα, τα οποία κάνουμε στο σπίτι φυσικά. Κοιτάζουμε μπροστά για να παίξουμε χάντμπολ όλες μαζί ξανά. Είναι δύσκολο να πω τι μπορεί να συμβεί... Βλέπουμε ότι έχουν ακυρωθεί διοργανώσεις στο ποδόσφαιρο, στο χάντμπολ, στο βόλεϊ σε κάποιες χώρες. Εμείς ελπίζουμε να επιστρέψουμε στα γήπεδα και μαζί με τους φίλους του ΠΑΟΚ να σηκώσουμε μαζί το πρωτάθλημα».

- Για την επικαιρότητα, τον κορωναϊο και πώς αντιμετωπίζεις αυτό το γεγονός.

«Ας αντιμετωπίσουμε αυτή την δύσκολη κατάσταση και να πάρουμε τα θετικά από αυτό, γιατί σε κάθε δύσκολη κατάσταση υπάρχει πάντα κάτι θετικό που μπορούμε να βασιστούμε. Δεν θα πω να μείνετε σπίτι, να μην έρχεστε σε επαφή με τις ευπαθείς ομάδες και να πλένετε τα χέρια σας, γιατί αυτά θα πρέπει να θεωρούνται ήδη αυτονόητα απ'όλους και να τα σεβόμαστε. Θα πω όμως να απολαμβάνετε κάθε στιγμή με την οικογένεια σας, να τρώτε, να τραγουδάτε, να παίζετε, να μαγειρεύετε, να γελάτε, όλοι μαζί. Άνθρωποι που δεν μπορούν να είναι με την οικογένεια τους, να προσπαθήσουν να ανακαλύψουν κάτι για τους εαυτούς τους. Εύχομαι σε όλους να βρουν την ειρήνη μέσα τους, ώστε όταν περάσει αυτή η κατάσταση να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter