Ηλίας Παγκαλίδης: «Σεβασμό σε εκείνους που πάσχουν από τον ιό και σε όλους τους γιατρούς...»

paok
Κατηγορία: Πάλη

Τον δικό του απολογισμό μέσω του acpaok.gr, κάνει ο παλαιστής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παγκαλίδης, ο οποίος ως φοιτητής ιατρικής δίνει τις συμβουλές του και στέλνει το δικό του μήνυμα στον κόσμο.

- Για τις μέχρι τώρα αγωνιστικές υποχρεώσεις...

«Μέσα στο 2020 προλάβαμε να συμμετέχουμε στα Πανελλήνια των εφήβων και των αντρών. Κατέκτησα την πρώτη θέση και στα δύο, το ίδιο κάναμε και σαν Σύλλογος στην ομαδική κατάταξη. Το τμήμα μας πήρε, επίσης, τη δεύτερη θέση στο πανελλήνιο των παίδων. Οι στόχοι για το υπόλοιπο της χρονιάς ήταν με την Εθνική Ομάδα στο Πανευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ωστόσο με την κατάσταση που επικρατεί πραγματικά βρισκόμαστε σε ένα κενό».

- Για τον κορωναϊο, πως τον αντιμετωπίζεις ως αθλητής και πως ως εν δυνάμει γιατρός;

«Κακά τα ψέματα το μόνο που μπορώ να κάνω, όπως και όλοι με την κατάσταση αυτή είναι να κάτσω σπίτι, να τηρώ τους κανόνες υγιεινής και να περιμένω. Στη σχολή δεν πηγαίνω, προπόνηση κάνω όσο μπορώ στο σπίτι, και όλοι οι αγώνες και οι προετοιμασίες μέχρι τον Μάιο έχουν αναβληθεί».

- Ένα μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις τόσο στον κόσμο όσο κι στους συναδέλφους σου που μάχονται με τον ιό;

«Ελπίζω ο κόσμος να κάνει το ίδιο, πάντα με αίσθημα ατομικής ευθύνης, αλλά και από σεβασμό τόσο σε αυτούς που ήδη πάσχουν από τον ιό, όσο και σε όλους τους γιατρούς και τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας που προσπαθούν να τον καταπολεμήσουν».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter