Αυτοί που... ξεχώρισαν: #1 Βάσια Γκάτζιου!

paok
Κατηγορία: Α.Σ. ΠΑΟΚ

Ο θεσμός της ψήφισης του MVP αθλητή/αθλήτριας της αγωνιστικής εβδομάδας ξεκίνησε και συνεχίστηκε μέχρι την διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω του κορωναϊού, με απόλυτη επιτυχία. 

Ο θεσμός αυτός έχει σκοπό να φέρει πιο κοντά τους αθλητές στην... ασπρόμαυρη κοινή γνώμη και από την άλλη να δημιουργήσει κίνητρο στους αθλητές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Με την διακοπή των πρωταθλημάτων να δημιουργηθεί αγωνιστική νηνεμία, ας θυμηθούμε τους 21 έως τώρα νικητές του πετυχημένου αυτού θεσμού. 

Πολυτιμότερη παίκτρια της αγωνιστικής εβδομάδας, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 αναδείχθηκε η αθλήτρια του τμήματος χάντμπολ γυναικών, Βάσια Γκάτζιου, μέσω ψηφοφορίας η οποία πραγματοποιήθηκε από τους διαπιστευμένους των ΜΜΕ στον Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Η Βάσια πέτυχε στην αναμέτρηση 6 γκολ, πραγματοποιώντας μία πολύ καλή εμφάνιση, ενώ ακόμη έδωσε τον «αέρα» 2 τερμάτων στο Δικέφαλο ενόψει της ρεβάνς στη Σερβία απέναντι στη ZORK Jagodina, σκοράροντας το τελευταίο γκολ.

Για τη διάκρισή της ως MVP της αγωνιστικής εβδομάδας, η Βάσια Γκάτζιου είχε δηλώσει στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη για τον πρώτο τίτλο ως MVP της εβδομάδας. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ωστόσο καταφέραμε να έχουμε καθαρό μυαλό σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού και να πετύχουμε γκολ τη στιγμή που τα χρειαζόμασταν, ώστε να πάρουμε τη νίκη. Ελπίζω και σε επόμενους τίτλους! Προς το παρόν, όμως, εστιάζουμε στο παιχνίδι του Σαββάτου στη Σερβία, ελπίζοντας να πάρουμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter