Αυτοί που... ξεχώρισαν: #4 Απόστολος Παλάσκας!

paok
Κατηγορία: Α.Σ. ΠΑΟΚ
Ο θεσμός της ψήφισης του MVP αθλητή/αθλήτριας της αγωνιστικής εβδομάδας ξεκίνησε και συνεχίστηκε μέχρι την διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω του κορωναϊού, με απόλυτη επιτυχία.

Ο θεσμός αυτός έχει σκοπό να φέρει πιο κοντά τους αθλητές στην... ασπρόμαυρη κοινή γνώμη και από την άλλη να δημιουργήσει κίνητρο στους αθλητές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Με την διακοπή των πρωταθλημάτων να δημιουργηθεί αγωνιστική νηνεμία, ας θυμηθούμε τους 21 έως τώρα νικητές του πετυχημένου αυτού θεσμού.

Πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής εβδομάδας, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 αναδείχθηκε ο αθλητής του τμήματος χάντμπολ ανδρών, Απόστολος Παλάσκας, μέσω ψηφοφορίας η οποία πραγματοποιήθηκε από τους διαπιστευμένους των ΜΜΕ στον Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Ο Απόστολος Παλάσκας πέτυχε στην αναμέτρηση κόντρα στην Bianco Monte Δράμα 86 συνολικά 10 γκολ, σε συνδυασμό με μία πολύ καλή εμφάνιση, συμβάλλοντας σημαντικά στο να πάρει η ομάδα τη νίκη.

Στα αξιοσημείωτα, πως ο αθλητής του Δικεφάλου είχε αναδειχθεί παμψηφεί MVP της αγωνιστικής εβδομάδας.

Για τη διάκρισή του ως MVP της αγωνιστικής εβδομάδας, ο Απόστολος Παλάσκας είχε δηλώσει στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με ψήφισαν για MVP της εβδομάδας, είναι μεγάλη μου τιμή! Το πιο σημαντικό για εμένα είναι να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει τα παιχνίδια, αυτός είναι ο στόχος μου και ελπίζω να συνεχίσω σε αυτό το μοτίβο. Από εκεί και πέρα, παίξαμε ένα παιχνίδι με τη Δράμα, στο οποίο δε δώσαμε τα μέγιστα, ίσως έφταιγε και η έλλειψη ρυθμού, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος. Το σημαντικό ήταν ότι καταφέραμε και πήραμε τους δύο βαθμούς, αυτό μετράει αυτή τη στιγμή. Έχουμε ένα παιχνίδι με τη Βέροια το Σάββατο, το οποίο θα είναι μία δυνατή προετοιμασία για εμάς ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αυτό στοχεύουμε, θέλουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα γι' αυτό το παιχνίδι. Θα παραταχθούμε, όπως πρέπει, για να διεκδικήσουμε και να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί από αυτό το ντέρμπι».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter