ΠΑΟΚΑΡΑ και με την...Βούλα!

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών
Συνεχίζει την ανοδική του πορεία ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ο οποίος πήρε άλλη μία πολύ σημαντική νίκη καθώς επικράτησε με 70-65 του Πρωτέα Βούλας, στο PAOK Sports Arena, το μεσημέρι της Κυριακής και πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του αλλά και την έκτη συνολικά στο πρωτάθλημα της Α1 Μπάσκετ Γυναικών.

O Δικέφαλος ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και κράτησε το προβάδισμα σε όλη την πρώτη περίοδο η οποία έκλεισε με 21-10.Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτριες του Βασίλη Μασλαρινού συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενες με 9 πόντους, 33-24.Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στην τρίτη περίοδο η ομάδα του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε εξίσου καλή όπως στο πρώτο και κράτησε μια διαφορά ασφαλείας με το δεκάλεπτο να κλείνει 47-41.Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο oι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να επιστρέψουν όμως η ομάδα του Δικεφάλου έδειξε ό,τι ήθελε πιο πολύ το παιχνίδι και πήρε την νίκη με 70-65.

Οι παίκτριες του ΠΑΟΚ πέτυχαν 30 πόντους εντός περιφέρειας, 21 πόντους έξω απο τα 6.75 και 19 απο το σημείο των ελευθέρων βολων.

Την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ αγωνίζεται και πάλι στην Θεσσαλονίκη, αυτή την φορά εκτός έδρας με την ομάδα του Παναθλητικού ΑΕ Συκεών.

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα: 21-10, 33-24, 47-41, 70-65

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ-ΑΕΟ Πρωτέας Βούλας: 70-65