Αυτοί που... ξεχώρισαν: #6 Ελένη Κακαμπούκη!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Ο θεσμός της ψήφισης του MVP αθλητή/αθλήτριας της αγωνιστικής εβδομάδας ξεκίνησε και συνεχίστηκε μέχρι την διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω του κορωναϊού, με απόλυτη επιτυχία.

Ο θεσμός αυτός έχει σκοπό να φέρει πιο κοντά τους αθλητές στην... ασπρόμαυρη κοινή γνώμη και από την άλλη να δημιουργήσει κίνητρο στους αθλητές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Με την διακοπή των πρωταθλημάτων να δημιουργηθεί αγωνιστική νηνεμία, ας θυμηθούμε τους 21 έως τώρα νικητές του πετυχημένου αυτού θεσμού.

Πολυτιμότερη παίκτρια της αγωνιστικής εβδομάδας, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 αναδείχθηκε η αθλήτρια του τμήματος ποδοσφαίρου γυναικών, Ελένη Κακαμπούκη, μέσω ψηφοφορίας η οποία πραγματοποιήθηκε από τους διαπιστευμένους των ΜΜΕ στον Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Η αθλήτρια, με μία πολύ καλή εμφάνιση και ένα γκολ, συνέβαλε στη νίκη του Δικεφάλου επί του Αγροτικού Αστέρα στο «Δ. Κοντικάκης».

Για τη διάκρισή της ως MVP της αγωνιστικής εβδομάδας, η Ελένη Κακαμπούκη είχε δηλώσει στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη για τον τίτλο του MVP της εβδομάδας και θέλω να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν. Εφ' όσον μιλάμε για ένα ομαδικό άθλημα, θέλω να ευχαριστήσω και τις συμπαίκτριές μου, γιατί δίνουμε σε κάθε αγώνα το 100% των δυνατοτήτων μας για να κερδίζουμε. Όσο για τον αγώνα κόντρα στον Αστέρα... δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς, καθώς, λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου, δεν μπορέσαμε να βγάλουμε όσα δουλεύουμε στην προπόνηση. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter