Αυτοί που... ξεχώρισαν: #8 Gisela Betancourt

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Ο θεσμός της ψήφισης του MVP αθλητή/αθλήτριας της αγωνιστικής εβδομάδας ξεκίνησε και συνεχίστηκε μέχρι την διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω του κορωναϊού, με απόλυτη επιτυχία.

Ο θεσμός αυτός έχει σκοπό να φέρει πιο κοντά τους αθλητές στην... ασπρόμαυρη κοινή γνώμη και από την άλλη να δημιουργήσει κίνητρο στους αθλητές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Με την διακοπή των πρωταθλημάτων να δημιουργηθεί αγωνιστική νηνεμία, ας θυμηθούμε τους 21 έως τώρα νικητές του πετυχημένου αυτού θεσμού.

Πολυτιμότερη παίκτρια της αγωνιστικής εβδομάδας, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 αναδείχθηκε η αθλήτρια του τμήματος ποδοσφαίρου γυναικών, Gisela Betancourt, μέσω ψηφοφορίας η οποία πραγματοποιήθηκε από τους διαπιστευμένους των ΜΜΕ στον Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Η αθλήτρια, με μία πολύ καλή εμφάνιση και πέντε γκολ, συνέβαλε στην άνετη νίκη του Δικεφάλου επί του ΟΦΗ με 0-8 τελικό σκορ.

Για τη διάκρισή της ως MVP της αγωνιστικής εβδομάδας, η Gisela Betancourt, είχε δηλώσει στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι τιμή μου, που ψηφίστηκα MVP της εβδομάδας, με τόσους ταλαντούχους αθλητές στον ΠΑΟΚ. Είμαι χαρούμενη που βοήθησα την ομάδα να κερδίσει και να συνεχίζει να παίρνει βαθμούς με τα γκολ μου. Ευχαριστώ για την αναγνώριση, όχι μόνο την προσωπική αλλά και όλης της ομάδας ποδοσφαίρου, η οποία κάνει μια τρομερή σεζόν μέχρι τώρα».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter