Α. Ησαϊάδης: «Εδώ και τώρα γήπεδο...»

paok
Κατηγορία: Α.Σ. ΠΑΟΚ
Τη δική του ιδιαίτερη δήλωση έκανε ο Β' Αντιπρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ, κ. Αλκιβιάδης Ησαϊάδης, ενόψει του εορτασμού των 94 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου μας...

Χαρακτηριστικά, ο κ. Ησαϊάδης ανέφερε:

"Αυτές τις μέρες τα ατελείωτα απογευματόβραδα, μετά την επισιτιστική εργασία μου, ψάχνοντας στα 4 γράμματα που συνθέτουν τα αρχικά μας. Π.Α.Ο.Κ., επέλεξα 94 λέξεις (όσα χρόνια γιορτάζουμε) από το κάθε γράμμα για να διαλέξω τις τελικές 4, που κατά την γνώμη μου αντανακλούν στο χθες, στο σήμερα και στο αύριο του Συλλόγου μας.

Κατέληξα λοιπόν ... Προσπάθεια. Αγώνες. Όλοι. Κατοικία.

Προσπάθεια
Η ατελείωτη προσπάθεια 94 χρόνια από την ίδρυση μέχρι σήμερα όλου του κόσμου, των αθλητών και των παραγόντων για την καταξίωση.

Αγώνες 
Από μικρή ηλικία ο ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΑΟΚτσής με τους αγώνες του είναι παντού πρωταθλητής (γήπεδα - χιλιόμετρα, αλληλέγγυα κοινωνική προσφορά κ.π.α.)

Όλοι 
Από το 2003 παροτρύνω... Όλοι στο γήπεδο, όλοι στις Γενικές Συνελεύσεις, όλοι στον Ερασιτέχνη και να είμαστε ΟΛΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ.

Κατοικία 
Το ιδιόκτητο γήπεδο της Τούμπας από το 1959 είναι το σπίτι μας, που το διπλασιάσαμε το 1970. ΕΔΩ και ΤΩΡΑ ο ΠΑΟΚ χρειάζεται νέα κατοικία.

Υγεία σε όλους σας.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΕ 
ΑΘΛΗΤΙΚΕ 
ΟΜΙΛΕ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ!
".

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter