Λ. Φιλιππιάδου: Εκπομπή ψυχικής υγείας (vid)

paok
Κατηγορία: Α.Σ. ΠΑΟΚ

Η Λίνα Φιλιππιάδου, μέλος του Α.Σ. ΠΑΟΚ, την οποία φιλοξενήσαμε στο acpaok.gr προ ημερών με χρήσιμες συμβουλές (δείτε ΕΔΩ), δίνει μέσω της ιδιότητας της ως Περιφερειακός Σύμβουλος και ως ειδικευόμενης ψυχιάτρου, νέες συμβουλές.

«Με αφορμή την επετειακή περίοδο που διανύουμε για τον ΠΑΟΚ ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να ευχηθώ Χρόνια Πολλά & Καλή Ανάσταση με Υγεία & Ευλογία σε όλη τα μέλη και τους φίλους της μεγάλης οικογένειας του ΠΑΟΚ.

Οι συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας είναι πρωτοφανείς και δύσκολες τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά, κοινωνικά και οικονομικά. Οι προκλήσεις που θα πρέπει να διαχειριστούμε καθώς και να ανταπεξέλθουμε θα είναι πολλές και πιθανόν απρόβλεπτες. Γι'αυτό να ευχηθούμε σε όλους υπομονή, ψυχραιμία & ομαδικό πνεύμα (αλλά από απόσταση!).

Στα πλαίσια της καμπάνιας Κανένας Μόνος #kanenasmonos της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που απευθύνεται σε όλους τους πολίτες που μένουν σπίτι λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, από τις 10/4 ξεκίνησαν καθημερινές προβολές εκπομπών ψυχικής υγείας και εκπαίδευσης από ομάδα ψυχιάτρων καθώς και από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας από το διαδικτυακό κανάλι youtube της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Όσον αφορά τις εκπομπές ψυχικής υγείας, συντονίστηκαν από την Περιφερειακή Σύμβουλο Θεσσαλονίκης και ειδικευόμενη Ψυχίατρο Φιλιππιάδου Μαγδαληνή-Λίνα και τον Ψυχίατρο & Αναπληρωτή Καθηγητή Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Παπαζήση Γεώργιο.

Στις εκπομπές ψυχικής υγείας συμμετείχαν ενεργά οι Α', Β' και Γ' Πανεπιστημιακές Ψυχιατρικές Κλινικές του ΑΠΘ και των Νοσοκομείων ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, Ψυχιατρείου και ΑΧΕΠΑ, το Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του ΠΑΜΑΚ καθώς και ο Ιατρικός Σύλλογος.

Το περιεχόμενο των εκπομπών ψυχικής υγείας αναφέρεται σε πληθώρα θεμάτων που ενδιαφέρουν το γενικό κοινό τώρα που βιώνει την πανδημία. Καθημερινά θα παρακολουθείτε θέματα όπως η εφηβεία και ο κορωνοιος, το stress, η εξάρτηση από το διαδίκτυο ή ο εθισμός σε εξαρτησιογόνες ουσίες, ηλικιωμένοι και κορωνοϊός, ενδοοικογενειακές σχέσεις και εγκλεισμός καθώς και πολλά άλλα.

Ελπίζω όλοι μας να βγούμε νικητές από αυτήν την δοκιμασία!».

Παρακολουθήστε στο παρακάτω λινκ την εκπομπή ψυχικής υγείας της κας Λίνας Φιλιππιάδου:



 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter