Ευχαριστήρια ανακοίνωση του «Ι.Ν. Γοργοϋπηκόου-Παναγούδας» προς τον Α.Σ. ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Α.Σ. ΠΑΟΚ

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο «Ιερός Ναός Γοργοϋπηκόου-Παναγούδας» προς τον Α.Σ. ΠΑΟΚ για την μετάδοση των Ακολουθιών όλης της Μεγάλης Εβδομάδας μέσω του acpaok.gr. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ευχαριστούμε δημόσια τον Α.Σ. ΠΑΟΚ, καθώς από την Κυριακή των Βαΐων και για όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα, αναμεταδίδει μέσω της επίσημης σελίδας του στο Facebook (Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club), τις Ιερές Ακολουθίες, από τη σελίδα του Ιερού Ναού μας στο Facebook. Πρόκειται για μια κίνηση και πρωτοβουλία του Α.Σ. ΠΑΟΚ ιδιαίτερα σημαντική, αφού μένοντας σπίτι, δίνεται η δυνατότητα ευρείας προβολής των Ιερών Ακολουθιών από τον Ιερό Ναό μας, ενώ ταυτόχρονα μέσω του αθλητισμού, όπου μετέχουν κυρίως νέοι και νέες, δομείται μια ουσιαστική σύνδεση και γνωριμία με την Εκκλησία και τα μυστήριά της. Η Εκκλησία λοιπόν, δεν είναι κάτι απόκοσμο και απόμακρο, αλλά με διάκριση μετέχει των λοιπών εκφάνσεων της κοινωνίας μας, όπως είναι και ο αθλητισμός».

Με την σειρά του, ο Α.Σ. ΠΑΟΚ ανταποδίδει και ευχαριστεί τον «Ιερό Ναό Γοργοϋπηκόου-Παναγούδας» και τους υπεθύνους αυτού για την άψογη συνεργασία, και την προσφορά εικόνας και ήχου κατά την διάρκεια των Ιερών Ακολουθιών. 

Καλή ανάσταση και καλό Πάσχα!

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter