Αυτοί που... ξεχώρισαν: #19 Brittany Lewis

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Ο θεσμός της ψήφισης του MVP αθλητή/αθλήτριας της αγωνιστικής εβδομάδας ξεκίνησε και συνεχίστηκε μέχρι την διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω του κορωναϊού, με απόλυτη επιτυχία.

Ο θεσμός αυτός έχει σκοπό να φέρει πιο κοντά τους αθλητές στην... ασπρόμαυρη κοινή γνώμη και από την άλλη να δημιουργήσει κίνητρο στους αθλητές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Με την διακοπή των πρωταθλημάτων να δημιουργηθεί αγωνιστική νηνεμία, ας θυμηθούμε τους 21 έως τώρα νικητές του πετυχημένου αυτού θεσμού.

Πολυτιμότερη παίκτρια της αγωνιστικής εβδομάδας, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 αναδείχθηκε η αθλήτρια του τμήματος μπάσκετ γυναικών, Brittany Lewis, μέσω ψηφοφορίας η οποία πραγματοποιήθηκε από τους διαπιστευμένους των ΜΜΕ στον Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Η Brittany Lewis με 19 πόντους και 10 ριμπάουντ, συνέβαλλε τα μέγιστα στην σημαντική βαθμολογική επικράτηση του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 78-65.

Η Αμερικανίδα φόργουορντ νίκησε στο... νήμα τον διαγώνιο της ανδρικής ομάδας βόλεϊ, Βαν Ντε Ντρις, καθώς επικράτησε στην συμπληρωματική ψηφοφορία που έγινε ανάμεσα στους δύο, λόγω ισοψηφίας τους στην πρώτη. 

Για την διάκριση της ως MVP της αγωνιστικής εβδομάδας, η Brittany Lewis είχε δηλώσει:

«Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν για να ανακυρηχθώ MVP της εβδομάδας. Είναι μία διάκριση που με τιμά. Θέλω να μοιραστώ αυτό το επίτευγμα με τις συμπαίκτριες μου, γιατί χωρίς εκείνες δεν θα το είχα καταφέρει».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter